Aihearkisto: Sivuston ylläpito

Ylläpitoon liittyvät asiat ja ilmoitukset

Hajaantukaa – täällä ei ole mitään uutta nähtävää!

Kuten viime vuosien päivitystahdista voi päätellä, ei aikaa ”blogin” päivittämiseen enää juurikaan ole – kiinnostuksesta puhumattakaan. Jatkossa päivityksiä ei tule senkään vertaa, eli laitetaan homma ns. pakettiin tämän viimeisen päivityksen muodossa. Kiitos ja kumarrus – vuonna 2005 innokkaasti startannut kirjoittelu päättyy näihin saatesanoihin. Sivusto jääkööt kuitenkin henkiin huolto-ohjeiden ja matkakertomusten vuoksi, sen verran niihin tullut vuosien saatossa nähtyä vaivaa 🙂

Oho ja hupsis!

Rikoin taas vaihteeksi sivuston teeman ja saitti kuoli. Ensiapuna sörkin vähän SQL-kantaa ja syke löytyi, tosin potilas näyttää jonkinaikaa oudolta…ihan kuin isäntänsä. Näillä mennään, kunnes saan inspiraatiota juurisyyn korjaukseen. Just nyt ei huvita.

Munhiekkis goes mobile

Munhiekkis.fi on nyt myös mobile! Otin käyttöön yhden WordPressin useista mobile -plugineista ja ihan kohtuullisesti tuo näyttää perusasetusten jälkeen toimivan, paitsi mitä nyt vähän kieliasetukset sekoilevat ja kommenttien ääkköset ovat hepreaa. Pääsaittia on muutettu aikojen saatossa sen verran ettei mobiilipalvelua saa pelaamaan ihan täydellisesti ilman rankkaa pluginin puukottamista. Koodin tonkiminen saa jäädä, sillä nykyiselläänkin tuo täyttää sen tarpeen mitä ajattelin.

Sivuston statistiikkaa

Munhiekkis.fi on ollut ”pystyssä” maaliskuusta 2006 lähtien ja nyt voinkin taas pitkästä aikaa vilauttaa hieman statistiikkaa tuosta hetkestä lähtien.

Aikojen alusta lähtien munhiekkiksestä on ladattu tavaraa ~64,3GB:n edestä, mitä voidaan kyllä pitää melkoisena saavutuksena ottaen huomioon sivuston ”blogi”-tyyppisyys ja tiettyyn aihepiiriin keskittyvä sisältö. Ei kai tässä voi muuta kuin kumartaa kaikkien kävijöiden suuntaan…kiitos teille!

Munhiekkis.fi rikki

Jostain kumman syystä munhiekkis.fi:n tietokanta on korruptoitunut tjsp ja suurin osa sisällöstä on kateissa/näkymättömissä. Asiaa tutkitaan ja toivottavasti kaikki saadaan palautettua.

[EDIT] Vahva epäilys on, että palaute-lomake -plugin on haxoroitu ja sitä kautta tehty jäynää sivustolle. Nyt on saatu systeemi pelittämään, joten on sanomattakin selvää, että palaute-lomake on toistaiseksi poistettu käytöstä. Keymachine.de -domainin omistajalle terveiset, että etsipä itsellesi rasvattu köysi ja mahdollisimman tukeva oksa…painovoima hoitaa loput.