Ai miten niin sisäänrakennettua??

Tänään taas tietokoneella istuessani, pojan tullessa roikkumaan pöydän reunaan, pohdiskelin tai oikeammin ihmettelin, että mistä tuo tekniikan kiinnostus noille pienille pojille oikein tulee. Kaikki vähänkään tekniset laitteet ovat olleet pojan kiinnostuksen kohteena jo huomattavasti ennen kuin on edes liikkeelle päästy. Tulin siihen johtopäätökseen, että pakko tuon on oltava pojilla jotenkin sisäänrakennettua. En juurikaan tiedä tyttö-lapsia, jotka esim. alkaisivat osoittelemaan sormella näyttöni taustakuvana olevaa Buell Ulysses:a samalla päristen niin että näyttö kastuu. Poikani (1v 3kk) on selvästi viehtynyt moottoripyöriin, edes autot eivät saa aikaiseksi niin suurta pärinää kuin ”motskarit”. Hiljattain poika herätti yleistä hilpeyttä Citymarketin lehtiosastolla isin selaillessa tuoreimpia mopo-lehtiä, liekö pärinä kuulunut ruokaosastolle asti? Ilmiselvää motoristiainesta pojassa kyllä on jo tässä vaiheessa ja onpa isikin ehtinyt mennä lupaamaan jonkinlaisen lastencrossin hommaamisen. Toki poika on jonkin verran myös autoistakin kiinnostunut. Tämän saimme hölmistyneenä huomata hakiessamme poikaa hoidosta tämän päättäessä kirmata, kyykistymisestämme ja käsiemme ojentamisesta huolimatta, välistämme autoa taputtelemaan. Noh, pääasia että moottoripyörät ovat selvä ykkönen.

One thought on “Ai miten niin sisäänrakennettua??”

  1. Näinhän se menee, että pojasta polvi paramee (tai pahenee, miten päin vain) 🙂 Mitä isi edellä, sitä poika perässä – luonnollisesti.

Kommentointi on suljettu.