36000km huoltoa

Eilispäivänä VFR kipaisi kesän kolmannessa huollossa tutuksi käyneessä paikassa. Huolto-ohjelmaan kuului tällä kertaa perushuoltotoimenpiteiden lisäksi kytkin-ja jarrunesteiden ja kaikkien suodattimien vaihto. Tällä kertaa moottoriöljyksi valikoitui JV-Motorsportin käyttämän Valvoline Durablendin sijaan Motul 5100 10w40:t, sillä VFR:n vaihteiden vaihto yläkierroksilla on takunnut Durablendien kanssa melkoisesti.

Samalla huollossa tutkailtiin syytä viimeaikaisille jäähdytysnesteen lisäystarpeille. Varsinaista vikaa ei löytynyt ja syyksi epäillään 24tkm:n huollossa, nesteiden vaihdon yhteydessä, moottoriin jäänyttä ilmataskua. Tilanne vaatinee kuitenkin normaalia seurantaa.

Huolto maksoi tällä kertaa 249eur ja kun tähän lisätään Frank Nymanilta erikseen hankitut öljyt niin kokonaiskustannus nousee 289 euroon. Seuraava huolto onkin välihuolto ja näin ollen selvästi halvempi, mutta siitä seuraava 48tkm:n huolto tuleekin rokottamaan lompakkoa todella raskaasti (pelkät tulpat Stormilta tilaten ~120eur/4kpl).

2 thoughts on “36000km huoltoa”

  1. JV:n linkki ei toimi 🙂

    Itse käväisin autohuollossa 395e verran, ja makselin (hehku)tulpista 31e/kpl … ei kiva, mutta ah niin pakollista.

  2. Noh, perskeles…yksi kirjain jäänyt taas vaihteeksi pois. Sen verran tuppaa vieläkin, Norjan reissulta peräisin oleva, sormien tunnottomuus haittaamaan naputtelua, että typoja tulee infernaalisesti.

    Anyway…fixed!

Kommentointi on suljettu.