syys 152008
 
 15. syyskuuta 2008  Moottoripyöräily, Valo- ja videokuvaus

Pääsimme pitkästä aikaa poikain kesken yhteisajelulle. Hetken aikaa reittivalintaa pohdittuamme, päätimme suunnata Raaseporin linnaraunioille, jonne pääsisi varsin mukavaa mutkapätkää (1050) pitkin. Kyseinen tie on kapea ja pimeitä mutkia täynnä, joten omalla kaistalla on syytä pysyä.

Sunnuntaikurvailun lomassa tuli myös harjoiteltua kameran käyttöä ja tulokset on nähtävissä täällä.

  One Response to “Sunnuntaikurvailua”

  1. Tattis vaan kuvista. Hyvinhän ne tilannekuvatkin onnistuivat tuollaisiksi testikuviksi. Yksi kuva tulikin heti laitettua Windowsin taustalle.

    Oli muutenkin mukava reissu, eteenkin kun odotukset tuon Linnan raunion kanssa olivat jotakuinkin ”joku kivikasa varmaan” -tasolla. Kotimatkalla meinasi vähän vilu iskeä, mutta sainpahan vielä kerran ajeltua Nahkapuvulla!!!

Login