Se siitä ja loput kirjeessä

Tässä vaiheessa vuotta on itselleni jo päivänselvää, että ajokausi 2008 on historiaa. Itseasiassa se on ollut sitä jo jonkin aikaa, sillä edellisen kerran pyörällä tuli ajettua joskus lokakuun ensimmäillä viikoilla. Periaatteessa ajosäitä olisi sadepäivien välissä jonkin verran ollut, mutta nekin tuli pääsääntöisesti hyödynnettyä pakollisiin pihatöihin (omakotiasujan arkea).

Vaikka loppusyksy ajomielessä menikin melko vähillä ajoilla niin kokonaisuutena kulunut kausi oli yksi parhaista ja ikimuistoisimmista. Mieleen jäivät erityisesti täydellisesti onnistuneet Pärnun ja Norjan reissut. Kilometrejä kertyi mittariin tämän kesän aikana muutama sata kilometriä vajaa 15tkm.

Eli se siitä ja loput kirjeessä tämän vuoden ajojen osalta. Aivan talviteloille tässä ei vielä kuitenkaan päästä. Nimittäin pyörälle pitäisi vielä aktivoitua tekemään ns. seisontahuolto ja pistää akkukin ylläpitolataukseen. Lisäksi Norjan reissun rappari on vielä muutaman viimeisen päivän osalta totaalisen vaiheessa ja vaatisi muutaman illan naputtelun tietämyskoneen ääressä…kyllä se tästä.