hibaby
tammi 302009
 
 30. tammikuuta 2009  Tapahtumat

messut

Talven odotetuin tapahtuma, eli MP 09 -moottoripyörämessut, on nyt koettu. Tällä kertaa tilaisuus oli uutuuksien määrässä mitattuna todella nuiva. Sen lisäksi, että kiinnostavia uutuuksia on tullut markkinoille harmittavan vähän niin niistäkin vähistä mm. Moto Morinin Granpasso loisti poissaolollaan. Onneksi sentään KTM:n SMT ja H&D:n Muscle olivat nähtävillä ja vilauteltiinpa tuota Triumph Thunderbirdiäkin peiton alta satunnaisesti. Toki täytyy mainita, että positiivisin ylläri oli törmätä alueella Victory Hammeriin, joka osoittautuikin varsin mukiinmeneväksi kapineeksi. Tosin lelun oloinen mittaristo ja muoviset etuvilkut sietäisivät vaihtua hieman tyylikkäämpiin.

Alkaakohan tässä ikä painamaan kun huomio tuntuu kiinnittyvän Musclen ja Hammerin kaltaisiin cruisereihin? Mene ja tiedä, ne vaan on hienoja.

Tällä kertaa ulkoilutin tottakai myös Nikonia, joten kuvia näyttelystä tullee viikonlopun aikana Gallerian puolelle eli tänne

[EDIT 2.2.2009] Nyt löytyy loputkin kuvat galleriasta.

  3 Responses to “MP 09? Done that, been there.”

  1. Aiheesta lukeminen on silti kuin myrkkyä joisi. Viikonloppu tuli vietettyä tiiviisti asiakkaan tiloissa verkkopiuhaa jos toistakin riuhtoen, eli sanalla sanoen muuttamassa kerrorleiskaa. No, ehkä kipurahat palkkapäivänä tuovat lievää lievitystä siihen, ettei päässyt Paul Teutul senioria moikkaamaan messuilla.

  2. Jaa ”kerrorleiskaa”. Piti olla ”kerrosleiskaa”. Kirjoitusvirhe pirulainen pujahti kuitenkin oikoluettuun kommenttiin. Pöh.

  3. Tällä kertaa messuilla tuli käytyä vain yhtenä päivänä eli torstaina ja silloinkin heti kun ovet aukesivat eli klo 14.00 alkaen. Tosin yritettiin Samin kanssa ryykätä messualueelle jo muutamaa minuuttia ennen H-hetkeä, mutta pressikortin puutteen vuoksi jäi haaveeksi, hehe. Kyseessä oli kyllä ihan puhdas vahinko.

    Teutulista ei torstaina näkynyt vilaustakaan…taisi vissiin olla paikalla vain perjantaina ja lauantaina tjsp.

Login