Warning: Use of undefined constant is_home - assumed 'is_home' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 151

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 151

Warning: Use of undefined constant is_category - assumed 'is_category' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 152

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 152

Warning: Use of undefined constant is_archive - assumed 'is_archive' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 153

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 153

Warning: Use of undefined constant is_search - assumed 'is_search' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 154

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 154

Warning: Use of undefined constant is_tag - assumed 'is_tag' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 155

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 155

Warning: Use of undefined constant is_tag - assumed 'is_tag' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 292
Mittarilukema 59825km; keulaan öljyä ja jarrunesteet vaihtoon – Munhiekkis.fi
kesä 042006
 
 4. kesäkuuta 2006  Africa Twin

Lisäsin keulaan hieman lisää öljyä. Kumpaankin putkeen laitoin ~50ml lisää, joka tarkoittaa sitä että keulan ilmatila pieneni karkeasti n.120mm:iin. Ainakin pihapyörittelyssä keula tuntui hyvälle, mutta raportoin kun saan lisää empiirisiä kokemuksia.

Samalla innostuin vaihtamaan jarrunesteet eteen ja taakse. Takana jarrunesteet olivatkin todella tummanpuhuvat ja vaihdon tarpeessa. Poljintuntuma muuttui selvästi parempaan suuntaan. Etujarrun olin ilmannut pari päivää sitten ja lisännyt uutta nestettä jo tuolloin, mutta hoidin nyt homman loppuun asti ja laskin vanhat nesteet pois. Moottoripyörässä sentään onnistuu jarrujen ilmaaminen ilman apuvoimia…toista se on autossa.

Päivitystä iltaselta: Keula tuntuu nyt todella hyvälle niin asfaltilla kuin sorallakin eikä keula tunnu yhtään vetelältä tai liian kovalta. Myös takajarru sai selvästi lisää pontta ja nyt sen saa suhteellisen kevyellä painalluksella lukkoon asfaltillakin (vrt. tilanne ennen jarrunesteiden vaihtoa).

Login