Mittarilukema 59825km; keulaan öljyä ja jarrunesteet vaihtoon

Lisäsin keulaan hieman lisää öljyä. Kumpaankin putkeen laitoin ~50ml lisää, joka tarkoittaa sitä että keulan ilmatila pieneni karkeasti n.120mm:iin. Ainakin pihapyörittelyssä keula tuntui hyvälle, mutta raportoin kun saan lisää empiirisiä kokemuksia.

Samalla innostuin vaihtamaan jarrunesteet eteen ja taakse. Takana jarrunesteet olivatkin todella tummanpuhuvat ja vaihdon tarpeessa. Poljintuntuma muuttui selvästi parempaan suuntaan. Etujarrun olin ilmannut pari päivää sitten ja lisännyt uutta nestettä jo tuolloin, mutta hoidin nyt homman loppuun asti ja laskin vanhat nesteet pois. Moottoripyörässä sentään onnistuu jarrujen ilmaaminen ilman apuvoimia…toista se on autossa.

Päivitystä iltaselta: Keula tuntuu nyt todella hyvälle niin asfaltilla kuin sorallakin eikä keula tunnu yhtään vetelältä tai liian kovalta. Myös takajarru sai selvästi lisää pontta ja nyt sen saa suhteellisen kevyellä painalluksella lukkoon asfaltillakin (vrt. tilanne ennen jarrunesteiden vaihtoa).