Warning: Use of undefined constant is_home - assumed 'is_home' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 151

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 151

Warning: Use of undefined constant is_category - assumed 'is_category' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 152

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 152

Warning: Use of undefined constant is_archive - assumed 'is_archive' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 153

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 153

Warning: Use of undefined constant is_search - assumed 'is_search' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 154

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 154

Warning: Use of undefined constant is_tag - assumed 'is_tag' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 155

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 155

Warning: Use of undefined constant is_tag - assumed 'is_tag' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 292
Hieno debyytti Mika Kalliolta – Munhiekkis.fi
huhti 142009
 
 14. huhtikuuta 2009  MotoGP

Tv-kanava Nelonen teki eilen hienon pelimiehen liikkeen. Sunnuntainen MotoGP -kisa siirtyi sääolosuhteiden vuoksi ajettavaksi maanantai -illalle ja siirrosta huolimatta kanava näytti kisan suorana. Toki siirron teki helpoksi samaksi ajaksi bookattu Scary Movie 4, jonka siirto myöhemmäksi ei varmastikaan kirpaissut kanavan ohjelmapäällikköä kovinkaan paljoa.

Itse kisa olikin varsin loistava suoritus Kalliolta, joka sijoittui lopputuloksissa kahdeksanneksi ja oli samalla toiseksi parhaiten sijoittunut Ducati jättäen taakseen melkoisen nipun nimimiehiä esim. Pedrosan ja Haydenin. Loistava homma ja toivotaan, että Kallion hyvä vire jatkuu parin viikon päästä Motegin radalla Japanissa. Mielenkiinnolla on myös seurattava, että kokeeko Hayden Melandrin kohtalon Ducatin sarvissa tällä kaudella, tähän mennessä ajetut testit ja kisatulokset viittaavat valitettavasti tähän suuntaan melko vahvasti. Nähtäväksi jää…joka tapauksessa kiinnostavin MotoGP -kausi pitkään aikaan on käynnistynyt.

  One Response to “Hieno debyytti Mika Kalliolta”

  1. Tjaa. Ei ole pahemmin iskenyt MotoGP tähän mennessä, nyt voi ehkä jo harkita katsomista 😉

Login