Hieno debyytti Mika Kalliolta

Tv-kanava Nelonen teki eilen hienon pelimiehen liikkeen. Sunnuntainen MotoGP -kisa siirtyi sääolosuhteiden vuoksi ajettavaksi maanantai -illalle ja siirrosta huolimatta kanava näytti kisan suorana. Toki siirron teki helpoksi samaksi ajaksi bookattu Scary Movie 4, jonka siirto myöhemmäksi ei varmastikaan kirpaissut kanavan ohjelmapäällikköä kovinkaan paljoa.

Itse kisa olikin varsin loistava suoritus Kalliolta, joka sijoittui lopputuloksissa kahdeksanneksi ja oli samalla toiseksi parhaiten sijoittunut Ducati jättäen taakseen melkoisen nipun nimimiehiä esim. Pedrosan ja Haydenin. Loistava homma ja toivotaan, että Kallion hyvä vire jatkuu parin viikon päästä Motegin radalla Japanissa. Mielenkiinnolla on myös seurattava, että kokeeko Hayden Melandrin kohtalon Ducatin sarvissa tällä kaudella, tähän mennessä ajetut testit ja kisatulokset viittaavat valitettavasti tähän suuntaan melko vahvasti. Nähtäväksi jää…joka tapauksessa kiinnostavin MotoGP -kausi pitkään aikaan on käynnistynyt.

One thought on “Hieno debyytti Mika Kalliolta”

Kommentointi on suljettu.