Warning: Use of undefined constant is_home - assumed 'is_home' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 151

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 151

Warning: Use of undefined constant is_category - assumed 'is_category' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 152

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 152

Warning: Use of undefined constant is_archive - assumed 'is_archive' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 153

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 153

Warning: Use of undefined constant is_search - assumed 'is_search' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 154

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 154

Warning: Use of undefined constant is_tag - assumed 'is_tag' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 155

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 155

Warning: Use of undefined constant is_tag - assumed 'is_tag' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 292
MotoGP-viikonloppu Japanissa – Munhiekkis.fi
huhti 272009
 
 27. huhtikuuta 2009  MotoGP

Sunnuntaina ajettiin kauden toinen MotoGP-kilpailu Motegin radalla, Japanissa. Kisa saatiin, ehkä jopa hieman yllättäen, ajettua lävitse kuivassa kelissä eikä kilpailusta puuttunut dramatiikkaa tälläkään kertaa mm. Haydenin kisa päättyi jo alkumetreillä Takahashin aiheuttaman kolarin seurauksena. Päivän ehdottomiin onnistujiin kuului puolestaan Pedrosa, joka sai aivan käsitämättömän loistavan startin 11:stä ruudusta ja nousi lopputuloksissa aina podiumille asti. Kärjessä käytiin pitkään tiukkaa taistelua, jonka kuluessa Rossi joutui antautumaan kisan voiton vieneelle Lorenzolle…hieno päivä Yamahalle siis. Huomiotta ei voi myöskään jättää kahta muuta upeaa suoritusta; Kallion nousua 17:stä ruudusta kahdeksanneksi (ollen jälleen kerran kilpailun toiseksi paras Ducati) ja Melandrin sijoittumista Kawasakilla peräti kuudenneksi.

Kallion työskentely on kyllä vakuuttavaa. Samaa ei voi sanoa Kallion tallikaveri Canepasta, joka tuntuu olevan lähinnä statistin virassa ja olisi varmasti jäänyt viimeiseksi ellei Toni Elias olisi pannuttanut ja jäänyt tämän vuoksi kierroksella jälkeen.

Seuraava kisa käydäänkin jo viikon päästä Jerezin radalla Espanjassa, joten sohvaperunointi saa pian jatkoa.

Login