hibaby
kesä 082009
 
 8. kesäkuuta 2009  Reissut

Firman MP-kerhon jokavuotinen reissu Pärnuun on nyt takanapäin ja oli säiden puolesta täysin erilainen kokemus kuin aikaisemmin. Eli vettä saatiin riittämiin, mutta aurinkoa ei niinkään. Majoitus tapahtui perinteisesti Aleksandrissa enkä tälläkään kertaa voi fasiliteetteja moittia…mökeissä majoittuneet saattavat tietty esittää hieman eriäviä mielipiteitä mökkien lämmityksen osalta. Niin…ja jos joku ihmettelee otsikkoa niin tämä sisältää pienehkön inside-vitsin ja samalla pienen morjestuksen MC Päiväkerhon suuntaan, v***u! 🙂

Katsotaanpa josko sitä saisi taas jonkinlaisen reissurapparin aikaiseksi…

  One Response to “Pärnun reissu v***u takana v***u!”

  1. Olishan se ihan v***n kiva! 😉

    Löysin muuten sen kotimaisen leffan, josta Pärnussa puhuin:
    http://www.ironsky.net/

Login