Warning: Use of undefined constant is_home - assumed 'is_home' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 151

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 151

Warning: Use of undefined constant is_category - assumed 'is_category' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 152

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 152

Warning: Use of undefined constant is_archive - assumed 'is_archive' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 153

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 153

Warning: Use of undefined constant is_search - assumed 'is_search' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 154

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 154

Warning: Use of undefined constant is_tag - assumed 'is_tag' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 155

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 155

Warning: Use of undefined constant is_tag - assumed 'is_tag' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 292
Kantatessa tapahtunutta – Munhiekkis.fi
kesä 092009
 
 9. kesäkuuta 2009  VFR VTEC

Osumaa pakoputkeen kantatessa

  6 Responses to “Kantatessa tapahtunutta”

  1. Missäs sää nyt noin olet päästellyt? Ja ihan tarkoituksellako?

  2. Kanttasin ihan kunnolla tuossa Haagan nurkilla, mutta sitten sattui kesken kaiken joku prkl:een töyssy tms. tietyön perintönä reitille. Mieluusti olisin tuon tietty välttänyt, mutta en huomannut tiessä mitään ennenkuin kolahti.

  3. Jokos sä oot kulutuspalat vaihtanut polvitoppauksiin 🙂

  4. Mulla on etupäässä tommosta touring-kamaa niin ei ole yhdessäkään rätissä, edes nahkapuvussa, kulutuspaloja. Eikä ihan heti viitseisi moisia ostaakaan kun ei tiedä seuraavan pyörän tyypistä/mallista yhtään mitään…tällä hetkellä on vähän tuommoinen ”back to basics” -olo (taas vaihteeksi), kiitos Pärnun ja varmaan 20+ pihalla seisseen HD:n vuoksi.

  5. Tuost taudist ei taida sitten pikkurahalla selvitäkkään 😉

  6. Juu ei varmaankaan, mutta onneksi se on vasta piiiiiiiiiiiiitkällä tulevaisuudessa.

Login