kesä 092009
 
 9. kesäkuuta 2009  VFR VTEC

Osumaa pakoputkeen kantatessa

  6 Responses to “Kantatessa tapahtunutta”

  1. Missäs sää nyt noin olet päästellyt? Ja ihan tarkoituksellako?

  2. Kanttasin ihan kunnolla tuossa Haagan nurkilla, mutta sitten sattui kesken kaiken joku prkl:een töyssy tms. tietyön perintönä reitille. Mieluusti olisin tuon tietty välttänyt, mutta en huomannut tiessä mitään ennenkuin kolahti.

  3. Jokos sä oot kulutuspalat vaihtanut polvitoppauksiin 🙂

  4. Mulla on etupäässä tommosta touring-kamaa niin ei ole yhdessäkään rätissä, edes nahkapuvussa, kulutuspaloja. Eikä ihan heti viitseisi moisia ostaakaan kun ei tiedä seuraavan pyörän tyypistä/mallista yhtään mitään…tällä hetkellä on vähän tuommoinen ”back to basics” -olo (taas vaihteeksi), kiitos Pärnun ja varmaan 20+ pihalla seisseen HD:n vuoksi.

  5. Tuost taudist ei taida sitten pikkurahalla selvitäkkään 😉

  6. Juu ei varmaankaan, mutta onneksi se on vasta piiiiiiiiiiiiitkällä tulevaisuudessa.

Login