Tarve moottoripyörän tasonostimelle?

Viikonlopun tallisiivouksen yhteydessä aloin taas kerran haaveilemaan kunnollisesta moottoripyörän tasonostimesta. Nimenomaan sellaisesta, jolla saisi nostettua koko moottoripyörän ”istumakorkeudelle”, konttaamisen jäädessä historiaan. Toki aiemmin hankkimani Torinin perusnostin hoitaa hommat kohtuullisesti, mutta öljynvaihdot sun muut olisi mukava tehdä erilaisessa työskentelyasennossa. Nostimet eivät ole kovinkaan edullisia, joten ihan hetken mielijohteesta moista ei tule hankittua.

Pienen surffailun jälkeen löysin saksalaisen saitin, josta löytyy varsin pätevät piirrustukset moisen rakentamiseksi itse, kustannuksien jäädessä melko pieneksi tehdastekoiseen nähden. Eli jos on tarvetta tuollaiselle, niin äkkiäkös noilla ohjeilla taitava kaveri nostimen itselleen rakentelee. Taidon puuttuessa jatkan edelleenkin haaveilua moisesta.