Warning: Use of undefined constant is_home - assumed 'is_home' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 151

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 151

Warning: Use of undefined constant is_category - assumed 'is_category' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 152

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 152

Warning: Use of undefined constant is_archive - assumed 'is_archive' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 153

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 153

Warning: Use of undefined constant is_search - assumed 'is_search' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 154

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 154

Warning: Use of undefined constant is_tag - assumed 'is_tag' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 155

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 155

Warning: Use of undefined constant is_tag - assumed 'is_tag' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 292
Nikon kaput – Munhiekkis.fi
elo 312009
 
 31. elokuuta 2009  Valo- ja videokuvaus

Lauantaina, vaimon mummin 85-vuotispäiville lähtiessämme, aloin tarkistamaan akun varaustilannetta ennen kameran pakkaamista reppuun. Noh, eipä tarvinnut ottaa kameraa mukaan, sillä näyttöön ilmeistyi pahaenteinen ”ERR”-vikailmoitus eikä suostunut enää minkäänlaiseen yhteistyöhön. Manuaali opastaa viemään laitteen huoltoon, joten JAS:n keikka tiedossa. Pikainen surffaus intellinetissä paljasti, että vastaavissa tapauksissa on mm. aperture control unitteja vaihdettu…saas nähdä mikä iski omaani. Samalla huoltokeikalla täytyykin muistaa käyttää yksi kameran mukana tullut check’n’clean -kerta kun sellaiseen on mahdollisuus suotu ja pyytäisi myös mappaamaan kennon kuumat pikselit piiloon.

[Edit 1.9.] Sinne meni ja takaisin kameraa voi odotella n.2-3 viikon kuluttua. Himmentimen hajoamista epäilivät työtä vastaanottaessaan.

  No Responses to “Nikon kaput”

Login