Nikon kaput

Lauantaina, vaimon mummin 85-vuotispäiville lähtiessämme, aloin tarkistamaan akun varaustilannetta ennen kameran pakkaamista reppuun. Noh, eipä tarvinnut ottaa kameraa mukaan, sillä näyttöön ilmeistyi pahaenteinen ”ERR”-vikailmoitus eikä suostunut enää minkäänlaiseen yhteistyöhön. Manuaali opastaa viemään laitteen huoltoon, joten JAS:n keikka tiedossa. Pikainen surffaus intellinetissä paljasti, että vastaavissa tapauksissa on mm. aperture control unitteja vaihdettu…saas nähdä mikä iski omaani. Samalla huoltokeikalla täytyykin muistaa käyttää yksi kameran mukana tullut check’n’clean -kerta kun sellaiseen on mahdollisuus suotu ja pyytäisi myös mappaamaan kennon kuumat pikselit piiloon.

[Edit 1.9.] Sinne meni ja takaisin kameraa voi odotella n.2-3 viikon kuluttua. Himmentimen hajoamista epäilivät työtä vastaanottaessaan.

One thought on “Nikon kaput”

Kommentointi on suljettu.