#39 – Pystymettää…ja damagea

Tämänkertaisessa tekniikkaosiossa keskityttiin jälleen shoottaamiseen ja alasvientiin. Samaa teemaa jatkettiin jonkin aikaa myös sparrin puolella ennenkuin siirryttiin normaaleihin mattostartteihin. Tällä kertaa sain muutamat lopetuksetkin aikaiseksi, lähinnä Bow&Arrow -kuristusvariaatioilla ja suoralla nilkkalukolla. Suoran nilkkalukon tapauksessa päädyttiin vastustajan kanssa tilanteeseen, jossa kummallakin on toisen nilkka lukotettavana…sitten vaan katsottiin, että kumman nilkka kestää vääntöä enemmän. Kiitos salibandyn, vedin tälläkin kertaa pidemmän korren, on nimittäin tuota aivan vastaavaa kokeiltu saman vastustajan kanssa aiemminkin.

Niin, ja tietty sitä taas sattuu ja tapahtuu; tällä kertaa vääntyi ukkovarvas varsin kipeästi, mutta urheiluteippiä kehiin ja homma jatkuu!

2 thoughts on “#39 – Pystymettää…ja damagea”

  1. Ei vahvat vaan löysät kuin Ingmannin tuorejuusto, niin jonkin sortin flexibiliteettiä löytyy siis, heheheh.

Kommentointi on suljettu.