Warning: Use of undefined constant is_home - assumed 'is_home' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 151

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 151

Warning: Use of undefined constant is_category - assumed 'is_category' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 152

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 152

Warning: Use of undefined constant is_archive - assumed 'is_archive' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 153

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 153

Warning: Use of undefined constant is_search - assumed 'is_search' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 154

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 154

Warning: Use of undefined constant is_tag - assumed 'is_tag' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 155

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 155

Warning: Use of undefined constant is_tag - assumed 'is_tag' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 292
Laukkujen testailua – Munhiekkis.fi
heinä 092006
 
 9. heinäkuuta 2006  V-Strom

Sain vihdoinkin laukut kiinni ja lähdimme Samin kanssa pienelle testiajelulle. Matka suuntautui Fiskarsin kauniille seudulle, jossa pidimme tauon ohessa pienen kuvaussession. Samille kiitos kuvista.

Sami oli matkassa täydellä reissuvarustuksella, eli matkassa oli kaikki ne tavarat, jotka tulevat Norjan matkallakin mukana olemaan. Itse testasin tässä vaiheessa lähinnä laukkujen mukana pysymistä, joten lähdin liikkeelle tyhjin laukuin. Jälkikäteen ajateltuna olisi kannattanut laittaa laukkuihin jotain sillä tyhjillään olevat laukut resonoivat tietyillä kierrosluvuilla ja soralla melkoisesti. Muuten matka sujui oikein hyvin eikä laukkujen olemassaoloa huomannut mitenkään vaikka melkoiset tiiliskivet ovatkin. Jaa..juu, yhden kerran noiden olemassaolon huomasi fyysisesti: Samin ajaessa tiensivuun ja viittoessa minua neuvonpitoon, sipsutin takaata (jonne olin pysähtynyt) etanavauhtia Samin rinnalle ja yllättäen kolautin molempien laukut yhteen. Nuo laukut kulkivat niin vaivattomasti mukana, että olin jo unohtanut niiden olemassaolon tyystin. Jatkossa pitää muistaa olla tarkkana sillä leveyttä kuljetukselle kertyy peräti 104cm….eli kapeat välit saa unohtaa.

pyorat2.jpg pyorat1.jpg zegae.jpg zegaos.jpg zegat.jpg zegato.jpg zegatv.jpg zegavs.jpg

Laukuista puuttuvat vielä kunnolliset lukot, osa sisäpehmusteista ja kanisteriteline. Nuo kun saa paikoilleen niin kaikki on tältä osin valmista reissua varten.

ATTENTION: If you use these pictures the source must be mentioned. Commercial use is restricted ! !

Login