Kuivempaa keliä odotellessa

Kuluvan pääsiäisen aikana liikenteestä bongatut moottoripyörät herättelivät allekirjoittaneenkin ajohaluja siinä määrin, että VFR:n huoltopuuhiin oli ryhdyttävä. Öljyjen lisäksi tuli samalla vaihdettua etujarrupalatkin, vaikka olisihan noilla vanhoilla vielä sen 6tkm ajanut helpostikin. Jotenkin sitä on itse omaksunut tyylin, jossa osat vaihdetaan hyvissä ajoin eikä vasta sitten kun ovat ihan finaalissa.

Suurin urakka tuli kuitenkin tehtyä lapion varressa, sillä autotallin edustalle oli kertynyt melkoisen massiivinen määrä lunta ja jäätä estäen kaiken näköisen kulun tallin suuntaan. Jonkin aikaa lapiota ja rautakankea oli heiluteltava ennen kuin reilun metrin levyinen ränni ajoluiskasta aukesi. Nyt tarvitaan enää vähän kuivempaa keliä niin ajokauden avaus toteutuu. Eli kaikki on valmista kesän rientoja varten.

P.s. Eikä varmastikaan jäänyt kevään tulo allekirjoittaneelle naapureiltakaan huomaamatta…sen verran iloisesti messuaa V4 12000 rpm:n kohdalla 😀

3 thoughts on “Kuivempaa keliä odotellessa”

  1. Kovasti kohdilleen osui taas tämä kirjoituksesi ja täytyy kyllä sanoa, että juuri nyt…SIIS JUURI NYT…koti-isän rooli tuntuu aika heikolta valinnalta: Iso arska paistaa ja tiet olisivat riittävän kuivat ajamiseen. Vaimo on vanhemman pojan kanssa tuttavaperheen luona ja itse olen jumissa kotona, kun nuorimmainen vetää vieressä siestaa.

    Vähänhän tämä nyt kuitenkin siltä näyttää, että joutuu vaimon palatessa ulkoistamaan itsensä ajohommiin vielä tämän iltapäivän aikana. Saas nähdä kuinka onnistuu…

  2. Vähän heikolta näyttää itsellä vaikka sää antaisikin tällä hetkellä myöten. A on mökillä, mutta juniori on vesirokossa kotosalla ja sitä myöten kaikki kotihommat tekemättä 🙁

Kommentointi on suljettu.