6 thoughts on “Ajokauden avaus”

  1. Lucky you!

    Mullakin oli Honda tänään jo pihalla, akku ruuvattu paikalleen, ajokamat niskassa ja sitten alkoi ripsimään vettä! No, huomenna päivä on uusi… Ei muuten olisi uskonut pari viikkoa sitten, että näin nopsaan pääsee ajelemaan… lumet hävisi viikossa niinkuin ei olisi ollutkaan 🙂

  2. Ajokausi virallisesti avattu jo viime viikolla, kun hain pyörän tallilta kotiin, mutta vasta tänään ensimmäinen ihan oikea ajelu. Olipas mahdottoman makoisaa ja kyllä sitä taas ihmettelee miten sen talven kestikin ilman näitä ”tuuletustuokioita”.

  3. Onnittelut! Heitin iltasella pienen lenkin itsekin, joskin lähinnä kävin laittamassa rengaspaineet ja tankin täyteen. Jos oli fiilis ajelun jälkeen muikea (kaikki kun toimi kuin junan vessa), niin hyvä etten auton penkiltä pudonnut, kun kotiin tallilta ajellessa alkoi ripsiä vettä tuulilasiin. Hyvä mäihä!

  4. Tuo lumi on kyllä hävinnyt melkoisella vauhdilla ottaen huomioon, että kuinka paljon sitä oikein olikaan. Tulisi vielä pari lämmintä ja aurinkoista päivää näitten sateiden päälle niin maa olisi täysin lumeton ja tiet sulamisvesistä vapaat.

    Tänä keväänä saa olla todella varovaisena ajeluilla, sillä tiet on aivan kamalassa kunnossa. Järkyttäviä monttuja (lue: reikiä tiessä) siellä sun täällä. Aikaisempien talvien jälkeen suurin pelko on ollut hiekka, mutta nyt puolestaan asfaltin kunto.

    Tuntui kyllä mukavalta tuo oma pikku pyrähdys…ai ai, tästä se lähtee taas.

Kommentointi on suljettu.