Lidl – tuo motoristin vaateaitta

Varma kevään merkki; Lidl:n motoristitarvikkeet. Viime vuosina Lidl:n motoristeille suunnattu tarjonta on ollut supistumaan päin, eikä tämäkään vuosi poikkeusta tee (mm. naismotoristit unohdettu tyystin). Silti noista vähäisistä artikkeleista mukaan tarttui sukat, aluskerrasto ja pitkähihainen motoristihenkinen ”sporttipaita”.

Sukat ovat hieman muuttuneet edellisvuosista, nykyisten ollessa selvästi liukkaampaa materiaalia…toivottavasti eivät ole muuttuneet hiostaviksi. Alusasukin on kokenut muutoksia, mutta laatu ainakin näennäisesti näyttäisi olevan kohdallaan. Aikaisemmat ”Liiteristä” ostetut sukat ja alusasut ovat olleet kovassa käytössä osoittautuen loisto-ostoksiksi. Esimerkiksi Lidl:n tasan 3 vuotta sitten myymiä erittäin napakoita motoristin aluspaitoja tuli viime syksynä käytettyä monta kuukautta BJJ-treeneissä rashguardina Gi:n alla ja ovat jopa vieläkin ihan täydessä käyttökunnossa (!!!). Tosin nämä nykyiset eivät moista reuhtomista kestäisi erilaisen materiaalin vuoksi, mutta kertonee siitä, että saa ”Liiteristä” joskus ihan kunnollistakin tavaraa.