hibaby
kesä 142010
 
 14. kesäkuuta 2010  Reissut

Jo perinteeksi muodostunut kesäkuinen Pärnun reissu firman mp-kerhon kanssa on nyt takanapäin.

Majoituksemme oli totuttuun tapaan Aleksandrissa eikä paikasta pääse edelleenkään mitään negatiivista sanomaan, palvelu ja fasiliteetit toimivat kuin se kuuluisa junan vessa. Vaikka sää ei tälläkään kertaa aivan suosinut niin eipä tuo siltikään estänyt allekirjoittanutta ja vaimoani nauttimasta lapsivapaasta ”lomasta” täysin rinnoin. Siinä missä itse suunnistimme molempina iltoina Aleksandrin ruokalistan ja muutaman olusen kautta suhteellisen aikaisille höyhensaarille, niin osa seurueesta päätyi mm. seuraamaan paikallista kansanmusiikkia Metsatöll:n esittämänä lähistöllä käynnissä olleella Reiu Rock -festarilla.

Hyvä reissu, parempi mieli…ja ensi vuonna uusiksi.

P.s. Viime vuonna tarkempi rappari jäi kameran laukeamisen myötä kirjoittamatta, mutta eiköhän tällä kertaa saada jotain aikaiseksikin eli jatkoa seuraa siis.

  4 Responses to “Pärnu vol. 3”

  1. Yritit ottaa pelin kautta kuvaa itsestäsi, ja kamera meni rikki? Junan vessa vuoti niin pahasti, että kamera kastui (vai oliko se sade)? Details details…

  2. Ei tuossa suurempaa dramatiikkaa ollut. Ajattelin viime vuonna pärjätä ko. reissun vanhalla tarkennusongelmaisella (satunnainen vika) Canonin pokkarilla, mutta eihän siitä mitään tullut kun uusia vikoja ilmaantui heti ekaa kuvaa otettaessa (värivirheitä ja sahalaitaisia raantuja kuvissa).

    Nyt reissun kuvat tuli räpsittyä suurimmaksi osaksi puhelimella (kuten esim. tuo previkkakuvatus), tosin oli tuo JVC:kin mukana vaan aika vähiin jäi sen käyttö.

  3. Pöö. Nikon mukaan aina kun pitää kuvata yhtään mitään 😉 Sen verran aina löytyy tilaa… Ellei muuten niin tankkilaukkukauppaan mars mars. 🙂

  4. Nikon kaivetaan vasta sitten esiin kun aletaan edes jonkinlaisella ajatuksella kuvaamaan. Silloin kun vaan räpsitään niin puhelin/pokkari/videokamera riittää vallan mainiosti.

    Järkkärillä se on sillees, että laatu korvaa määrän ja puhelin jne. kameroilla se on just toisinpäin 🙂

Login