Deja vu???

Ihmettelin muutamia vuosia sitten, tuolloin vain vähän yli vuoden ikäisen, poikani kiinnostusta moottoripyöriin ja teknisiin laitteisiin epäillen tuon olevan jotenkin sisäänrakennettua. Tämä erittäin puolitieteellinen teoriani on saanut vahvistusta toisen poikani syntymän jälkeen, sillä tällä hetkellä 1 vuoden ja 2kk:n ikäinen pikkuviikarimme viipottaa paikasta toiseen isoveljen moottoripyörät molemmissa käsissään. Luonnollisesti kiinnostusta löytyy myös perinteisiin pikkuautoihinkin muttei niin paljoa kuin moottoripyöriin ja muihin teknisiin härveleihin esim. puhelimiin, kaukosäätimiin, pesukoneen ja uunin nappuloihin. Poikkeuksen tähän kaikkeen muodostaa kuitenkin sukat, joita löytyy kummallisesti ympäri taloa milloin mistäkin. Joka tapauksessa kovin tutulta tämä tietyiltä osin tuntuu 😀

Ps. Eipä liene yllätys, että likipitäen ensimmäiseksi tarhaleluksi lelupäivänä valikoitui…mikäs muukaan kuin Ducati 😛

One thought on “Deja vu???”

  1. Ne on ne geenit. Ja tottahan sitä olisi isukki huomattavasti huolestuneempi siitä, jos haveri innostuisi leikkimään esim. barbien tms kanssa 😉

Kommentointi on suljettu.