Warning: Use of undefined constant is_home - assumed 'is_home' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 151

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 151

Warning: Use of undefined constant is_category - assumed 'is_category' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 152

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 152

Warning: Use of undefined constant is_archive - assumed 'is_archive' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 153

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 153

Warning: Use of undefined constant is_search - assumed 'is_search' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 154

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 154

Warning: Use of undefined constant is_tag - assumed 'is_tag' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 155

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 155

Warning: Use of undefined constant is_tag - assumed 'is_tag' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 292
Pikavisiitti taivaalle – Munhiekkis.fi
kesä 302010
 
 30. kesäkuuta 2010  Valo- ja videokuvaus

Tänään oli erinomainen tilaisuus päästä näkemään pääkaupunkiseutua hieman erilaisesta näkökulmasta, nimittäin ilmasta käsin. Tiedossa oli pikainen pyrähdys Polyteknikkojen Ilmailukerho ry:n omistamalla pienkoneella (OH-DDS, DA40 TDI Diamond Star) Helsingin ja Espoon ylle.

Sää suosi kyyditettäviä tarjoten hyvän näkyvyyden kirkkaassa auringonpaisteessa. Lentokorkeutemme oli, jota en muuten tullut pilottina toimineelta Ernolta kysyneeksi, juuri sopiva maisemien havainnointiin ja niistä nauttimiseen. Harmittavasti unohdin aamulla järkkärini kotiin (nimim. muistanut koko lentoa aamupöpperössä) ja niin ollen kuvailut oli suoritettava kännykän pilipalikameralla räpsien. Pyöröpolallekin olisi ollut käyttöä matkustamon kuvun aiheuttamien heijastumien vuoksi. Toisaalta, ehkäpä nyt tuli nautittua itse lennosta enemmän eikä keskityttyä pelkkään kuvaamiseen.

Suuret kiitokset Ernolle turvallisesta kyydityksestä, mukavaa oli!!!

Login