Lepuuttelua ja kuumeilua

Tämä kesä tuntuu noudattelevan ajomääräkertymältään viime kesän kaavaa, pyörän seistessä pääsääntöisesti tallissa. Muuta ohjelmaa on riittänyt yllättävänkin paljon eikä viimeaikaiset helteet ole innostaneet vetämään ajovarusteita niskaan, jopa shortsit ovat tuntuneet tuskastuttavan kuumalta asusteelta.

Kieltämättä nämä pari viimeistä kesää ovat pistäneet miettimään omien ajojen anatomiaa; työmatkoja ruuhkissa ja pikaisia pyrähdyksiä lähinurkille. Vähemmästä pitäisi saada enemmän, joten siirtyminen nopeasta (lue: allekirjoittaneelle liiankin nopeasta) matkaohjuksesta enemmän fiilistelyhenkiseen tullee jossain kohtaa ajankohtaiseksi. Eräät ison rapakon takana kasatut puolivalmisteet ovat viime aikoina aiheuttaneet jonkinlaista kuumeenpoikaista, joten lienee viisainta odotella kohtauksen laantumista.

4 thoughts on “Lepuuttelua ja kuumeilua”

  1. Tuttuja tuntemuksia meikäläisellekin, ei tosin noi ”puolivalmisteisiin” liittyvät. Tippaakaan ei oo harmittanu, että vaihdoin keväällä pyörää, lähiseudun mutkatietkin tarjoavat taas uutta fiilistä, kun alla on ei_niin matkamallinen mopo. Jos hyppy nakuun pelottaa, niin puolikatettu on mukava välitien etappi… viileempi ajella, saa vähän tuulta takkia lepattamaan ja ajaa matkaakin vielä suht mukavasti 😉

Kommentointi on suljettu.