Kyllä siitä vielä motoristi tulee…osa II

Poika on erityisen viehtynyt Legoihin. Tosin meidän tapauksessa kyseessä on mummilta saadut venäläiset ”mitkä-lie-heikosti-yhteensopivat-piraatit”, mutta kuitenkin. Tänään värkkäsin pojalle viihdykkeeksi ”mopon” näistä palikoista. Siitäkös riemu repesi ja poikahan kanttaili tällä kuin vanha tekijä. Varsinaisesti isillä leuka loksahti vasta siinä vaiheessa kun poika kesken ”ajon” irroitti käden ”stongasta” ja heilautti tämän reippaaseen morjestukseen kovaäänisen ”MOI!”:n kera (eikä jäänyt ihan yhteen kertaan kuten kuvatkin osoittavat). Kukas tuon on opettanut???? Mineen ainakaan. Siinä on tieteilijöillä taas spekuloimista, että mistä tuo motoristien tapa periytyy. Taitaa tuo itse kysymys kertoa vastauksenkin 🙂

kanttausta2.jpg moikkaus2.jpg moikkaus3.jpg moikkaus5.jpg