Warning: Use of undefined constant is_home - assumed 'is_home' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 151

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 151

Warning: Use of undefined constant is_category - assumed 'is_category' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 152

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 152

Warning: Use of undefined constant is_archive - assumed 'is_archive' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 153

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 153

Warning: Use of undefined constant is_search - assumed 'is_search' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 154

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 154

Warning: Use of undefined constant is_tag - assumed 'is_tag' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 155

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 155

Warning: Use of undefined constant is_tag - assumed 'is_tag' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 292
Afrikkalaisesta jäänyttä sälää – Munhiekkis.fi
elo 152006
 
 15. elokuuta 2006  Africa Twin

Vanhasta afrikkalaisestani jäi tallin perukoille tavaraa, jotka ovat itselleni täysin hyödyttömiä. Mikäli seuraavista tavaroista on akuutti pula niin tulepa hakemaan pois:

 • Ohjaustangon t-kappaleet (alaosat)
 • Ohjaustangon painot (vähän kärsineet poistossa)
 • Etuputkien alasuojamuovit (siniset)
 • Jarrulevyt eteen (2kpl) ja taakse (1kpl)
 • Etuvanteen kehä (kuva löytyy aiemmasta artikkelista)
 • Valkoiset norsukorvat (kummatkin puolet)
 • Haynesin sekä Hondan oma Workshop-manuaalit siististi taskutettuina omiin kansioihinsa
 • Vakio äänenvaimennin
 • Vakio etujouset

Kilkkeet Länsi-Uusimaalla ja kuljetus pääkaupunkiseudulle onnistuu tietyissä puitteissa (sattuu esim. työmatkan varrelle).

  3 Responses to “Afrikkalaisesta jäänyttä sälää”

 1. onko Hondan Workshop manuaali vielä myytävänä? Hinta? Olen kiinnostunut Manuaalista.

 2. Saat sähköpostia aiheesta….

 3. Selvennetäänpä siis vielä, että tuo Workshop-manuaali on tarkoitettu RD04:lle.

Login