5 thoughts on “MP 11 – Kaksi pyörää riittää, mutta mites jakkara?”

  1. Näinhän se on aika monen pyörän kohdalla noissa näyttelyissä, ja trendi tuntuu olevan kasvussa vuodesta toiseen. Itse jätän (taas) MP-messut väliin ettei pyöränvaihtokuume pääse yllättämään.

  2. Victoryt oli ainoita, jossa noita lappuja oli. Tosin nekin tulivat vasta muutama tunti messujen avaamisen jälkeen. Jopa kaikki lattialla olleet HD:t olivat ”istuttavissa”, tietty suurin osa oli aitojen takana, mutta eniveis.

    Eipä tullut messujen ansiosta itselle mitään varsinaista vaihtokuumetta, se kun on jyllänyt jo muutenkin pitemmän aikaa. Harrikoista 48, Cross Bones ja XR1200X = drool! 😀

    Ajoasupuolella Rukalla oli aivan mieletön messutarjous; Lancelot asukokonaisuus pari kymppiä yli tonnin. Jos olisi ollut ylimääräistä niin matkaan olisi tarttunut. Asua ei enää tehdä, mutta kyseessä on kuitenkin parin tonnin asu listahinnaltaan.

  3. No perkeles 🙂 Sitähän aletaan oikein kettuilemaan. Mineen sentään tarvii sanelukonetta tai läppäriä sillä samalla sekunnilla…senkin dementikko! 😀

  4. Kieltämättä unohdan joskus lähteä töistä kotiin, ja vaimo saa soitella perään 😉 Ja unohdan kaikki sovitut asiat ellen kirjaa niitä heti ylös. Tää on tää Koivula-Syndrooma.

    Sama pää kesät talvet juu sii.

Kommentointi on suljettu.