Warning: Use of undefined constant is_home - assumed 'is_home' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 151

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 151

Warning: Use of undefined constant is_category - assumed 'is_category' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 152

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 152

Warning: Use of undefined constant is_archive - assumed 'is_archive' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 153

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 153

Warning: Use of undefined constant is_search - assumed 'is_search' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 154

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 154

Warning: Use of undefined constant is_tag - assumed 'is_tag' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 155

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 155

Warning: Use of undefined constant is_tag - assumed 'is_tag' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 292
MP 11 – Kaksi pyörää riittää, mutta mites jakkara? – Munhiekkis.fi
helmi 032011
 
 3. helmikuuta 2011  Tapahtumat

  5 Responses to “MP 11 – Kaksi pyörää riittää, mutta mites jakkara?”

 1. Näinhän se on aika monen pyörän kohdalla noissa näyttelyissä, ja trendi tuntuu olevan kasvussa vuodesta toiseen. Itse jätän (taas) MP-messut väliin ettei pyöränvaihtokuume pääse yllättämään.

 2. Victoryt oli ainoita, jossa noita lappuja oli. Tosin nekin tulivat vasta muutama tunti messujen avaamisen jälkeen. Jopa kaikki lattialla olleet HD:t olivat ”istuttavissa”, tietty suurin osa oli aitojen takana, mutta eniveis.

  Eipä tullut messujen ansiosta itselle mitään varsinaista vaihtokuumetta, se kun on jyllänyt jo muutenkin pitemmän aikaa. Harrikoista 48, Cross Bones ja XR1200X = drool! 😀

  Ajoasupuolella Rukalla oli aivan mieletön messutarjous; Lancelot asukokonaisuus pari kymppiä yli tonnin. Jos olisi ollut ylimääräistä niin matkaan olisi tarttunut. Asua ei enää tehdä, mutta kyseessä on kuitenkin parin tonnin asu listahinnaltaan.

 3. Ok. Tuo foto antaa sitten vähän väärän kuvan .) Missä viipyy tarkka kymmenen A4 sivun raportti messuilta?

 4. No perkeles 🙂 Sitähän aletaan oikein kettuilemaan. Mineen sentään tarvii sanelukonetta tai läppäriä sillä samalla sekunnilla…senkin dementikko! 😀

 5. Kieltämättä unohdan joskus lähteä töistä kotiin, ja vaimo saa soitella perään 😉 Ja unohdan kaikki sovitut asiat ellen kirjaa niitä heti ylös. Tää on tää Koivula-Syndrooma.

  Sama pää kesät talvet juu sii.

Login