Sarjassa katteettomia lupauksia

Viime vuoden tammikuussa kirjoittelin VFR1200:n VIP-lanseeraustilaisuudesta Espoon Bikeworldissa. Muistelen myyntitykin luvanneen kutsukirjeessään, että tilaisuuteen ennakkoon ilmoittautuneille, ja paikalle saapuneille, varataan ja ilmoitetaan aika, jolloin voi tuolloin uuden pyörän koeajaa. Noh, paskapuheiksi jäi markkinamiesten höpinät ja mitään kutsua saapua koeajolle tiettyyn aikaan koskaan kuulunut. Ei sillä, että olisin hirveästi kaivannut, mutta tulipahan äkkiseltään mieleen 🙂

2 thoughts on “Sarjassa katteettomia lupauksia”

  1. Minulle kyllä tuli kutsu koeajolle, vaikka varsinaisen VIP-tilaisuuden jouduin lopulta jättämään väliin. Jäi sitten koeajokin väliin, kun ei pyörän vaihto ihan niin tosissaan kiinnostanut.

  2. Lieköhän katsoneet tilaisuudessa meikäläisen osalta, että tuossa tuskin on potentiaalista asiakaskuntaa ja vetäneet viivan nimen päälle 😀

    Tuskinpa olisin itsekään koeajolle mennyt vaikka kutsu olisi tullutkin. Nimittäin mitä enemmän tietoisuus tuosta tuoreimmasta VFR:stä kasvoi kevään ja kesän mittaan, niin sitä vähemmän se kiinnosti. Puhumattakaan, että samalla rahalla, jos tuollaisia summia haluaisi/pystyisi pyörään koskaan kiinnittämään, saisi tänä päivänä paaaaljon parempaa…esmes Ducati Multistrada 1200:n.

Kommentointi on suljettu.