Warning: Use of undefined constant is_home - assumed 'is_home' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 151

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 151

Warning: Use of undefined constant is_category - assumed 'is_category' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 152

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 152

Warning: Use of undefined constant is_archive - assumed 'is_archive' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 153

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 153

Warning: Use of undefined constant is_search - assumed 'is_search' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 154

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 154

Warning: Use of undefined constant is_tag - assumed 'is_tag' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 155

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 155

Warning: Use of undefined constant is_tag - assumed 'is_tag' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 292
Taukoa tatameilta – Munhiekkis.fi
huhti 122011
 
 12. huhtikuuta 2011  BJJ ja muut kamppailut

Kuten aikaisemmassa postauksessani jo mainitsinkin toistaiseksi toipilaana olosta, niin nyt tutkimusten jälkeen on syytkin tarkentuneet tarvittavine lepoaikoineen. Loukkasin nimittäin vasemman polveni GB Gym BJJ Tournamentissa ensimmäisen ottelun aikana ja magneettikuvien perusteella jalka on taittunut suorana ollessaan polven kohdalta sisäänpäin aiheuttaen sisäsyrjän sivusiteen (MCL) ”revähdyksen”. Polvi on kipeä eikä tällä hetkellä kestä juurikaan mikäänlaista sivuttaista kääntöä tai vääntöä edes koukussa ollessaan. Eräs pahimmista liikkeistä on kopistella jalkoja yhteen autoon mennessä. Polven vamma ei onneksi vaadi leikkausta, tämän parantuessa 3-6 viikossa itsekseen ortoosin (tuen) kanssa. Karkeasti sanottuna; ainakin tämä kuukausi lepoa jalalle ja poissa tatameilta. Pahinta ortopedin mukaan tässä tilanteessa olisi jalan vääntyminen uudestaan.

Polvivamma ja pitkä toipumisaika tarkoittaa nyt sitä, että kevään kisasuunnitelmat menevät uusiksi. Ensi viikonlopun BJJ Centerin salikisat jäävät väliin, mikä nyt oli päivänselvä asia, mutta myös toukokuiset SM -kisat jäävät väliin. Vaikka polvi saattaisi periaatteessa olla tuolloin kunnossa, niin vähäisellä treenimäärällä ja tuntuman ollessa hakoteillä, on aivan turha mennä turistiksi kisoihin jos ei voi tai uskalla pistää 100% peliin.

Mikäli polvivammat kiinnostavat enemmänkin, niin internetin syövereistä löytyi mielenkiintoinen ja arvostetun asiantuntijan tekemä kalvosulkeinen aiheen tiimoilta. Kannattaa tutustua. Muutenkin ohjenuoraksi muille harrastajille; hankkikaa kunnon vakuutukset vaikka ette kilpailisikaan. On pikkuisen mukavampi harrastaa kun tietää vahingon sattuessa voivansa turvautua kunnon hoitoon…eli propsit IF:lle ja Mehiläisen Töölön toimipisteeseen loistavasta asiakaspalvelusta kaikilta osin.

Login