Warning: Use of undefined constant is_home - assumed 'is_home' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 151

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 151

Warning: Use of undefined constant is_category - assumed 'is_category' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 152

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 152

Warning: Use of undefined constant is_archive - assumed 'is_archive' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 153

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 153

Warning: Use of undefined constant is_search - assumed 'is_search' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 154

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 154

Warning: Use of undefined constant is_tag - assumed 'is_tag' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 155

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 155

Warning: Use of undefined constant is_tag - assumed 'is_tag' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 292
Kaksi on joukosta pois – Munhiekkis.fi
kesä 052011
 
 5. kesäkuuta 2011  VFR VTEC, XR1200

…nimittäin sylinteriä; V4 vaihtui V2:een. Pitäneekin ottaa Immosen kirjat hyllystä uudempaan syyniin, niin muistuu mieliin, notta miten käyttäytyä brotherhuudin sattuessa kohdille 🙂 ”Rispekt is not kiven. It is teiken.”

Kunnon kuvia ja ensitunnelmia uudesta pyörästä seuraa hieman myöhemmin.

  2 Responses to “Kaksi on joukosta pois”

  1. Ja sä kirjoittelit mulle viime keväänä, että yllättävä merkinvalinta 🙂 🙂

    Onnea uuden pyörän johdosta! Hieno peli ja on ainakin erilainen, se on varma.

  2. Muistelen, että jossain välissä viime kesää olisin maininnut kiinnostuksesta näitä rapakon takaisia malmikasoja kohtaan 🙂

    On tuo tosiaankin melkoisen erilainen kapistus kuin VFR, tyhjäkäynti aiheutti alkuun tunteen, että jotain on pielessä kun näin vatkaa…kunnes muisti istuvansa HD:n päällä, hehe. Joka tapauksessa pirun hyvältä tuo on toistaiseksi tuntunut. Ääntä saisi tosin olla vähän lisää :-p

Login