Kaksi on joukosta pois

…nimittäin sylinteriä; V4 vaihtui V2:een. Pitäneekin ottaa Immosen kirjat hyllystä uudempaan syyniin, niin muistuu mieliin, notta miten käyttäytyä brotherhuudin sattuessa kohdille 🙂 ”Rispekt is not kiven. It is teiken.”

Kunnon kuvia ja ensitunnelmia uudesta pyörästä seuraa hieman myöhemmin.

2 thoughts on “Kaksi on joukosta pois”

  1. Ja sä kirjoittelit mulle viime keväänä, että yllättävä merkinvalinta 🙂 🙂

    Onnea uuden pyörän johdosta! Hieno peli ja on ainakin erilainen, se on varma.

  2. Muistelen, että jossain välissä viime kesää olisin maininnut kiinnostuksesta näitä rapakon takaisia malmikasoja kohtaan 🙂

    On tuo tosiaankin melkoisen erilainen kapistus kuin VFR, tyhjäkäynti aiheutti alkuun tunteen, että jotain on pielessä kun näin vatkaa…kunnes muisti istuvansa HD:n päällä, hehe. Joka tapauksessa pirun hyvältä tuo on toistaiseksi tuntunut. Ääntä saisi tosin olla vähän lisää :-p

Kommentointi on suljettu.