Warning: Use of undefined constant is_home - assumed 'is_home' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 151

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 151

Warning: Use of undefined constant is_category - assumed 'is_category' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 152

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 152

Warning: Use of undefined constant is_archive - assumed 'is_archive' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 153

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 153

Warning: Use of undefined constant is_search - assumed 'is_search' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 154

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 154

Warning: Use of undefined constant is_tag - assumed 'is_tag' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 155

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 155

Warning: Use of undefined constant is_tag - assumed 'is_tag' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 292
Pikavisiitti BJJ Finnish Open 2011:een – Munhiekkis.fi
marras 212011
 
 21. marraskuuta 2011  BJJ ja muut kamppailut

Menneenä viikonloppuna käytiin perinteiset BJJ Finnish Open 2011 -kilpailut Helsingin Urheilutalolla. Tällä kertaa osallistuin -82.3kg -sarjaan viimevuotisen -88.3kg:n sijaan. Tulos oli yhtä heikko kuin viime vuonnakin, tosin sillä erotuksella, että peli päättyi ennen täyttä aikaa jäätyäni vastapuolen rykäisemään käsilukkoon jossain kolmen ja puolen minuutin paikkeilla.

Matsi lähti varsin vauhdikkaasti käyntiin ja omat lopetuspaikat olivat todella vähissä näiden jäädessä yksiin giljotiini- ja nilkkalukkoyritelmiin. Vaikka takkiin tulikin, niin matsista jäi kohtuu hyvä fiilis, sillä matsissa oli riittämiin vauhtia enkä tyytynyt makoilemaan paikoillani, kuten viime vuonna. Alla video ottelusta, allekirjoittanut mustissa.

  2 Responses to “Pikavisiitti BJJ Finnish Open 2011:een”

  1. Noo, seuraavassa GameWeekend tapahtumassa voit taas lukottaa meikäläistä ihan kostoksi. 🙂

    • Juu, ja voidaan taas kerran todeta, että Hon Kesa Gatame ei toimi ja ettei Triangelissa ole kivaa jos on oksennuksen maku suussa 😀

Login