Pikavisiitti BJJ Finnish Open 2011:een

Menneenä viikonloppuna käytiin perinteiset BJJ Finnish Open 2011 -kilpailut Helsingin Urheilutalolla. Tällä kertaa osallistuin -82.3kg -sarjaan viimevuotisen -88.3kg:n sijaan. Tulos oli yhtä heikko kuin viime vuonnakin, tosin sillä erotuksella, että peli päättyi ennen täyttä aikaa jäätyäni vastapuolen rykäisemään käsilukkoon jossain kolmen ja puolen minuutin paikkeilla.

Matsi lähti varsin vauhdikkaasti käyntiin ja omat lopetuspaikat olivat todella vähissä näiden jäädessä yksiin giljotiini- ja nilkkalukkoyritelmiin. Vaikka takkiin tulikin, niin matsista jäi kohtuu hyvä fiilis, sillä matsissa oli riittämiin vauhtia enkä tyytynyt makoilemaan paikoillani, kuten viime vuonna. Alla video ottelusta, allekirjoittanut mustissa.

2 thoughts on “Pikavisiitti BJJ Finnish Open 2011:een”

    1. Juu, ja voidaan taas kerran todeta, että Hon Kesa Gatame ei toimi ja ettei Triangelissa ole kivaa jos on oksennuksen maku suussa 😀

Kommentointi on suljettu.