Warning: Use of undefined constant is_home - assumed 'is_home' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 151

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 151

Warning: Use of undefined constant is_category - assumed 'is_category' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 152

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 152

Warning: Use of undefined constant is_archive - assumed 'is_archive' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 153

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 153

Warning: Use of undefined constant is_search - assumed 'is_search' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 154

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 154

Warning: Use of undefined constant is_tag - assumed 'is_tag' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 155

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 155

Warning: Use of undefined constant is_tag - assumed 'is_tag' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 292
Yhteenveto BJJ-vuodesta 2011 – Munhiekkis.fi
tammi 052012
 
 5. tammikuuta 2012  BJJ ja muut kamppailut

Summataanpa miten vuosi 2011 menikään BJJ -mielessä allekirjoittaneen osalta. Todettava on ettei kokonaisuutena kovinkaan kaksisesti, sillä vuosi piti hyvästä startista huolimatta sisällään melkoisen määrän laakereilla lepäämistä.

Helmikuussa vierailin BJJ Centerin Hopa Challenge-salikisoissa, jossa tuli tukkaan melkoisen laiskottelun ja makoilun seurauksena. Maaliskuussa olikin sitten jo kiinnitys ensimmäiseen arvokisamitaliin Joukkue SM2011-kisojen myötä, oman joukkueen selvittyä aina semifinaaliin asti. Haave arvokisamitalista kuivui kasaan tultuani diskatuksi ratkaisevassa ottelussa, jolloin ”käteen” jäi näkymätön pronssi (ei fyysisesti jaettu). Sapetus on vieläkin mahtava ajatellessani noita kisoja, lähinnä kovan työn tehneiden joukkuetoverien puolesta, mutta minkäs teet. Hauskana yksityiskohtana mainittakoon, että diskauksen aiheuttanut liike oli reilu puoli vuotta myöhemmin sallittujen listalla. Pientä lohtua omiin töppäilyihin toi huhtikuun alussa GB Gymin salikisoissa napattu hopea, joka sittemmin osoittautuikin melkoisen kalliiksi. Nimittäin kyseisissä kisoissa vasen polvi koki kovia ja tuloksena oli em. hopeamitalin lisäksi 4 kuukauden treenitauko. Toipumisen aikana tuli missattua ainakin yhdet salikisat ja kauden päätavoite eli SM:t.

Tauon jälkeen tuntuma on ollut totaalisen kateissa, vaikkakin marraskuisessa Finnish Openissa tulikin oteltua ihan kohtuullinen 3,5 minuuttinen. Finnish Openin jälkeen ei sitten olekaan tullut juuri treenattua koko perheen jouduttua jonkin pitkäaikaisen flunssa/mykoplasma -pöpön riivaamaksi, joka ei vieläkään ole täysin hellittänyt otettaan. Tämän hetkistä oloa kuvaa parhaiten sanonta ”kuin Ingmannin tuorejuusto”, eli vetelähkö. Lajitreenien kokonaismäärä vuoden aikana jäi, pitkistä tauoista johtuen, varsin matalaksi eli vaivaiseen 65:een 1,5 tunnin settiin.

Login