Kattoremontti – positiivinen yllätys

IV-hormi ja piippu ovat saaneet uudet pellit ympärilleen. Joskin RT-kortin vaatima taustakaato, hormiston leveyden ylittäessä 450mm, jäi kuitenkin uupumaan, mutta toteutus on muuten moitteeton ja voinkin suositella kyseistä ammattimiestä (http://www.keikkaverstas.fi) vilpittömästi. Nyt sitten vain odotellaan, että mitä tapahtuu tippalistoille vai tapahtuuko mitään.

Kuvassa IV-hormi:

4 thoughts on “Kattoremontti – positiivinen yllätys”

 1. Hei,

  Etelä-Suomen Kattokeskus on myös meidän taloyhtiössä myös urakoitsijana. Harmi etten aikaisemmin pongannut sivustojasi. Valitettavasti työn laatu on edelleen heikentynyt, aluskatteet täynnä naulan reikiä ja muita virheitä työn laadussa sekä työohjauksessa. Työn piti alkaa syyskuussa ja nyt mennään marraskuuta aluskatteilla 🙁 Miten teidän asia on edistynyt? Kuka teillä oli myyjänä ( oliko se J.L)?

  Yst. terveisin Maarit

  1. Kuluttajariitalautakunnan käsittelyssä edelleen. Eli tippalistat ovat vieläkin korjaamatta. Lisäksi uutena vikana ajan kanssa on ilmaantunut viemärin tuuletusputken läpivientikauluksen reunojen nouseminen ylös (kauluksen ruuvit ilm. liian kireällä). Kattofirmaa ei ole kiinnostanut ottaa minkäänlaista yhteyttä asioiden korjaamiseksi. Mikäli kuluttajariitalautakunnasta tulee kannanotto, että virheet pitäisi korjata, lähtenee asia vakuutusyhtiön avustamana raastupaan isojen viivästys- ja vahingonkorvausvaatimusten keran. Tein virheen siinä, että en vaatinut korvaussummia jo kuluttariitalautakunnan kautta kun itsellä oli usko siihen, että urakoitsijalla olisi halua tehdä asiat oikein. Pitäisi kyllä jo pikkuhiljaa uskoa, että kotimaisen rakentamisen laatu ja moraali on ”jostain-mihin-aurinko-ei-paista” ja ettei mihinkään lupauksiin kannattaisi luottaa. Meillä myyjänä oli nuorempi Husso, tosin on näitä asioita setvitty sen vanhemmankin kanssa.

   Eihän teidän tapauksessa sekoiteta Etelä-Suomen Kattokeskus Oy:tä ES-kattokeskukseen, joka on eri firma? Ainakin tuosta jälkimmäisestä löytyy J.L

   Aikaisemmin Etelä-Suomen Kattokeskus Oy liittyi ”Kodika -brändiin” (jota tätä ennen käytti Nupel Oy), mutta nyttemmin Kodika -nimeä käyttää MPV-Group Oy, joskin taustahenkilöt taitavat olla ihan samoja. Eli melkoista taustayhtiöiden kierrätystä tuntuu olevan…kertonee jotain sekin.

   1. Heheh, kuinka ollakaan; Etelä-Suomen Kattokeskus Oy on pistetty konkurssiin tämän vuoden helmikuussa. Eli siihen loppui asian käsittely kuluttajariitalautakunnassa.

Kommentointi on suljettu.