Warning: Use of undefined constant is_home - assumed 'is_home' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 151

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 151

Warning: Use of undefined constant is_category - assumed 'is_category' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 152

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 152

Warning: Use of undefined constant is_archive - assumed 'is_archive' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 153

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 153

Warning: Use of undefined constant is_search - assumed 'is_search' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 154

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 154

Warning: Use of undefined constant is_tag - assumed 'is_tag' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 155

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 155

Warning: Use of undefined constant is_tag - assumed 'is_tag' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 292
Reipas startti ja paluu lähtöruutuun – Munhiekkis.fi
loka 122012
 
 12. lokakuuta 2012  BJJ ja muut kamppailut

Viime vuoden keväällä sattuneen polvivamman jälkeen, ei treenaaminen ole oikein ottanut sujuakseen. Toipuminen kesti yllättävän kauan (4kk) ja treenaamisen aloittaminen on lähes poikkeuksetta mennyt pieleen jonkin pikkuvaivan myötä.

Nyt syksyllä pojan aloitettua salibandyn pelaamisen joukkueessa, päätin itsekin ottaa itseäni niskasta kiinni ja aloittaa treenaamisen uudella sykkeellä. Pojan treenit osuvat sopivasti samoille päiville kuin omatkin treenit ovat, joten minkäänlaista sohvakuolemaa ei töistä tulon jälkeen ehdi toteutumaan, varsinkin kun pojan treenit menevät katsomossa istumisen sijaan kentällä apuvalmentajana touhuten.

Suunnitelma ja järjestely ehtikin toteutua muutamat viikot oikein mallikkaasti, mutta sitten äkkiseltään töihin pistetty kroppa teki tenän ja tuloksena takareisilihaksien kiinnityskohtien ärhäkkä tulehdus molemmissa jaloissa. Se siitä sitten…taas on 5 viikkoa pidelty taukoa omista treeneistä ja lisää tullee saman verran, jotta kintut paranisivat. Troppien ja levon lisäksi ortopedi ”määräsi” takareisien venyttelyä päivittäin, seikka jossa on tullut laistettua vuosikaudet.

Harmitus on melkoinen, mutta matolle palataan heti kun terveys sallii…se on varma.

Login