Reipas startti ja paluu lähtöruutuun

Viime vuoden keväällä sattuneen polvivamman jälkeen, ei treenaaminen ole oikein ottanut sujuakseen. Toipuminen kesti yllättävän kauan (4kk) ja treenaamisen aloittaminen on lähes poikkeuksetta mennyt pieleen jonkin pikkuvaivan myötä.

Nyt syksyllä pojan aloitettua salibandyn pelaamisen joukkueessa, päätin itsekin ottaa itseäni niskasta kiinni ja aloittaa treenaamisen uudella sykkeellä. Pojan treenit osuvat sopivasti samoille päiville kuin omatkin treenit ovat, joten minkäänlaista sohvakuolemaa ei töistä tulon jälkeen ehdi toteutumaan, varsinkin kun pojan treenit menevät katsomossa istumisen sijaan kentällä apuvalmentajana touhuten.

Suunnitelma ja järjestely ehtikin toteutua muutamat viikot oikein mallikkaasti, mutta sitten äkkiseltään töihin pistetty kroppa teki tenän ja tuloksena takareisilihaksien kiinnityskohtien ärhäkkä tulehdus molemmissa jaloissa. Se siitä sitten…taas on 5 viikkoa pidelty taukoa omista treeneistä ja lisää tullee saman verran, jotta kintut paranisivat. Troppien ja levon lisäksi ortopedi ”määräsi” takareisien venyttelyä päivittäin, seikka jossa on tullut laistettua vuosikaudet.

Harmitus on melkoinen, mutta matolle palataan heti kun terveys sallii…se on varma.