Warning: Use of undefined constant is_home - assumed 'is_home' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 151

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 151

Warning: Use of undefined constant is_category - assumed 'is_category' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 152

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 152

Warning: Use of undefined constant is_archive - assumed 'is_archive' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 153

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 153

Warning: Use of undefined constant is_search - assumed 'is_search' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 154

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 154

Warning: Use of undefined constant is_tag - assumed 'is_tag' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 155

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 155

Warning: Use of undefined constant is_tag - assumed 'is_tag' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 292
#194 – Jumpalle testimielessä – Munhiekkis.fi
marras 282012
 
 28. marraskuuta 2012  BJJ ja muut kamppailut

Syyskuussa alkaneet jalkavaivat ovat helpottaneet siinä määrin, että uskaltauduin tatamille testailemaan paikkojen kestoa pitkähkön tauon jälkeen. Ukkoa vietiin kokeneempien toimesta taas kuin litran mittaa, mutta kylläpä tuntui hyvältä vaikka minkäänlaista painikestävyyttä, koneen piiputtaessa huolella jo parin setin jälkeen, ei olekaan. Onneksi sentään jotain on jäänyt aiemmilta vuosilta takaraivoon ja pystyin pistämään jollain tasolla kampoihin tuoreemmille kanssaharrastajille. Pitkä tauko näkyy ja myös tuntuu sormien nivelissä sekä kaulan iholla ihan ulkopuolisillekin asti, hehe.

Tällä kertaa pitänee aloitella hieman rauhallisemmin ja keskittyä venyttelyyn sekä lihashuoltoon aiempaa paremmin, muullakin kuin pelkällä Tiger Balm:lla (vaikka loistavaa tavaraa onkin). Ikä kun alkaa näkymään aiempaa pitemmissä toipimis- ja palautumisajoissa. Huomenna voi olla paikat pikkuisen jumissa, vaikka tällä hetkellä tuntuukin lihaksistossa vain mukavasti ”jumpanneelta” 🙂

Login