H-DCF Int. Rally, Peurunka 9.-12.7.2015

Mennyt viikonloppu vierähti H-DCF:n 35-vuotisjuhlarallissa Laukaan Peurungalla. Paikalla oli runsain mitoin HD-harrastajia aina ulkomaita myöten. Tapahtuman järjestelyt puitteineen olivat moitteettomat ja nähtävää piisasi upeiden pyörien ja erilaisten bändien muodossa koko viikonlopuksi. Harmittavasti ihan kaikkea ei ehditty näkemään, joten esim. Sleepy Sleepers jäi kokematta, kuten monen kehumat Troubled Three ja Spellkasterskin jne. Noh, verkkokalvolle päätyi sentääs Francine, Thirsty Mamas, yllättävänkin hyvä Muska ja loistavasti covereita veivannut Black Bath. Musiikkipuoli oli kyllä erittäin hyvin onnistunut.

Tilaisuudessa vallinnut yhteishenki oli loistava esim. erään väsyneen harrastajan ”päiväunista” koivun juurella meinannut tulla mitään likipitäen jokaisen ohikulkijan tarkastaessa herran olevan kunnossa 🙂

Lauantai-päivän kruunasi 283 Harrikan paraati Jyväskylän keskustaan Aren aukioille. Itsellekin tuli todella hyvä mieli vilkutellessani useille haltioituneille pikkuihmisille, ja toki vähän isommillekin, reitin varrella. Oma ohiajomme kohdassa 0:26-0:32.

Iso kiitos järjestäjille, matkaseuralle ja uusille tuttavuuksille. Aivan mahtava viikonloppu!!!