Warning: Use of undefined constant is_home - assumed 'is_home' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 151

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 151

Warning: Use of undefined constant is_category - assumed 'is_category' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 152

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 152

Warning: Use of undefined constant is_archive - assumed 'is_archive' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 153

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 153

Warning: Use of undefined constant is_search - assumed 'is_search' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 154

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 154

Warning: Use of undefined constant is_tag - assumed 'is_tag' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 155

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 155

Warning: Use of undefined constant is_tag - assumed 'is_tag' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 292
H-DCF Int. Rally, Peurunka 9.-12.7.2015 – Munhiekkis.fi
heinä 132015
 
 13. heinäkuuta 2015  Tapahtumat

Mennyt viikonloppu vierähti H-DCF:n 35-vuotisjuhlarallissa Laukaan Peurungalla. Paikalla oli runsain mitoin HD-harrastajia aina ulkomaita myöten. Tapahtuman järjestelyt puitteineen olivat moitteettomat ja nähtävää piisasi upeiden pyörien ja erilaisten bändien muodossa koko viikonlopuksi. Harmittavasti ihan kaikkea ei ehditty näkemään, joten esim. Sleepy Sleepers jäi kokematta, kuten monen kehumat Troubled Three ja Spellkasterskin jne. Noh, verkkokalvolle päätyi sentääs Francine, Thirsty Mamas, yllättävänkin hyvä Muska ja loistavasti covereita veivannut Black Bath. Musiikkipuoli oli kyllä erittäin hyvin onnistunut.

Tilaisuudessa vallinnut yhteishenki oli loistava esim. erään väsyneen harrastajan ”päiväunista” koivun juurella meinannut tulla mitään likipitäen jokaisen ohikulkijan tarkastaessa herran olevan kunnossa 🙂

Lauantai-päivän kruunasi 283 Harrikan paraati Jyväskylän keskustaan Aren aukioille. Itsellekin tuli todella hyvä mieli vilkutellessani useille haltioituneille pikkuihmisille, ja toki vähän isommillekin, reitin varrella. Oma ohiajomme kohdassa 0:26-0:32.

Iso kiitos järjestäjille, matkaseuralle ja uusille tuttavuuksille. Aivan mahtava viikonloppu!!!

Login