Risukeula ja 32tkm:n huolto

Hoghausin heitettyä lusikan nurkkaan kesällä 2014, meni siis konkurssiin, on uusi huoltopaikka ollut jo tovin hakusessa lähimpien virallisten dealerien löytyessä jatkossa Tampereelta (Mr. Moore) ja Turusta/Loimaalta (V-Twin City). Käytännössä em. paikkoihin on kuitenkin matkaa sen verran, että huoltopaikka olisi löydettävä huomattavasti lähempää. Valinta kohdistui lopulta kehujakin saaneeseen Hotbikeen (plussaa myös erittäin kätevästä nettivaraussysteemistä), joka sijaitsee Hgin kalasataman nurkilla ja näin ollen vienti/haku onnistuisi työpäivän puitteissa.

Asiakaspalvelu ko. putiikilta sujui hyvin ja ennen varattua ajankohtaa otettiin yhteyttä toivomassani asiassa ja itse huoltokin valmistui ajallaan. Tästä erittäin hyvä arvosana. Harmittavasti pari päivää huollon jälkeen on todettava, että sattuu sitä ammattilaisellekin. Nimittäin etujarrupalojen vaihdon yhteydessä asentajalta on unohtunut kääntää satula pohjaan ja omalle paikalleen alapultin kiinnittämistä varten. Etujarrusatulan alapultti on kuitenkin ruuvattu ”paikalleen”, mutta on käytännössä ”viraton” satulan väärän asennon myötä ja niinpä talliin peruuttaessa satula alkoi nousemaan ylöspäin. Pari sataa kilometriä ehdin moisella kombinaatiolla ajelemaan ja onneksi ei käynyt mitään, mutta tälläistä ei saisi missään nimessä tapahtua. Putiikista jäi kuitenkin erittäin hyvä kuva, joten seuraavakin huolto suoritettaneen samassa paikassa. Hintaa huollolle omilla öljyillä ja ylimäärisine töineen (oman eturenkaan vaihtotyö uuden sisäkumin kera ja etujarrupalojen vaihto) kertyi tasan 420 euroa.

jarrupalat