Warning: Use of undefined constant is_home - assumed 'is_home' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 151

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 151

Warning: Use of undefined constant is_category - assumed 'is_category' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 152

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 152

Warning: Use of undefined constant is_archive - assumed 'is_archive' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 153

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 153

Warning: Use of undefined constant is_search - assumed 'is_search' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 154

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 154

Warning: Use of undefined constant is_tag - assumed 'is_tag' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 155

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 155

Warning: Use of undefined constant is_tag - assumed 'is_tag' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 292
Faster – elokuva MotoGP-maailmasta – Munhiekkis.fi
loka 122006
 
 12. lokakuuta 2006  MotoGP

Tällä viikolla makoillessani kuumeen kourissa sohvalla, päätin katsoa DVD-hyllyssäni jo jonkin aikaa olleen Faster-elokuvan.

Elokuva kertoo MotoGP-ympyröistä kausilla 2001-2002, eli ajasta jolloin Valentino Rossi voitti ensimmäiset maailmanmestaruutensa MotoGP-luokassa. Elokuva sisältää runsaasti menneiden aikojen suuruuksien kommentteja ja haastatteluja (mm. Mick Doohan, Kevin Schwantz, Eddie Lawson, Randy Mamola jne.). Erittäin mielenkiintoista katsottavaa todellakin.

Elokuvassa uhrataan jonkin verran aikaa myös Valentinon ja Biaggin huonoihin henkilökohtaisiin väleihin sekä kauden 2001 vastakkain asetteluun. Kilpakumppaneiden välit kärjistyivät jossain vaiheessa jopa pieneen nokkapokkaankin.

Sinällään mielenkiintoisina seikkoina elokuvasta voidaan mainita mm. McCoy:n kehittämä ajotyyli (luistossa ajaminen) sekä sykemittaus Valentinolta ja Biaggilta kisan aikana. Tulos puhuu puolestaan; Valentinon syke pyöri maksimissaan 125:n paikkeilla kun Biaggilta mitattiin jopa 170:n lukemia. Miten niin Biaggi on höyrypää? 🙂

Mikäli MotoGP-aihe kolahtaa niin suosittelen hankkimaan elokuvan käsiin jostain. Ehdottomasti katselemisen arvoinen pätkä.

  2 Responses to “Faster – elokuva MotoGP-maailmasta”

  1. Ehh….ja muistanet ottaa kyseisen pätkän maanantaina töihin mukaan….jookosta joohan ?;^))

  2. Pitäähän se ottaa kun noin nätisti pyydät 🙂 …yritän muistaa.

Login