Parempi myöhään kuin ei milloinkaan

Vasta nyt havahduin, että enpä ole muistanut mainita uusista (nyt jo vanhoista, hehe) ajosaappaista sanaakaan. Jo hyvän aikaa sitten lupailin palata asiaan kun olen saanut uudet saappaat hommattua. Tuolloin suunnittelin kovasti Oxtarin Infinityjen hankintaa ja kuinka ollakaan suunnitelmat muuttuivat. Uusiksi saappaiksi valikoituivatkin Dainesen Mig Touringit.

Saappaat tuli ostettua 170€:n hintaan Storm-Motorilta jo ennen kesän Norjan reissua, jossa tulikin sitten testattua popojen vedenpitävyys. Olen ollut ostokseeni erittäin tyytyväinen ja Gore-tex kalvo tuntuu toimivan siten kuin on tarkoituskin, jalat pysyvät kaatosateessa kuivina eikä helteilläkään ylenpalttista hikoilua esiinny. Saappaat istuvat jalkaan hyvin ja ovat riittävän tukevat. Hyvä ostos kertakaikkiaan.

5 thoughts on “Parempi myöhään kuin ei milloinkaan”

  1. Norjan reissulta opittuna pitää myös mainita, että tuo Core-tex kalvo on kuin kaksiteräinen miekka. Vesi pysyy kyllä käytännössä sisällä tasan yhtä hyvin kuin ulkonakin. Minähän kun en enää mitään vedenpitävyys puheita usko ?;^))

  2. Älä nyt, Sami, sun kenkien kalvo toimi just niinkuin pitikin. Piruakos ängetään niitä nahka-asun lahkeita saappaisiin vettä johdattamaan 😉 Heh heh heh….

  3. Aika paljon mahtuikin vettä saappaaseen 🙂 Ei se vesi mitään, mutta ne sukat ! Norjassa varmaan muistellaan vieläkin pelon sekaisin tuntein kyseisiä kuolemalta tuoksahtavia pukineita. Enpä muista aiemmin ikuna kenenkään sukkien kärynneen niin pahalle, että se olisi aiheuttanut silmien kirvelyä takana ajavalle…noh nyttemmin done that been there 🙂

Kommentointi on suljettu.