Nostimen hankinta

Olen jo jonkin aikaa miettinyt moottoripyörälle tarkoitetun nostimen hankkimista sillä esimerkiksi ohjauslaakereita vaihdettaessa pitäisi keula saada ilmaan turvallisesti ja vielä siten ettei koko pyörä kaatuisi.

 nostin1.jpg

Aina HongKongissa vieraillessani olen tutkaillut Torinin valmistamaa nostinta, jonka hinta on tosin hieman hirvittänyt (99,95€) ja lykännyt ostopäätöstä. Veronpalautusten kunniaksi päätin investoida kyseiseen kapineeseen. Nostimessa on lisänä adapteri, jolla pitäisi ongelmallisemmatkin pyörätyypit saada ilmaan. Itse en tuota adapteria näillänäkymin tarvitse, mutta onpahan varalla jos joku kavereista sattuisi tätä tarvitsemaan. Paketissa on myös liinat, joilla pyörän saa sidottua nostimeen kiinni noston ajaksi ettei tämä ”kippaa”. Kerron lisää kokemuksia laitteesta kun päästään tositoimiin.

One thought on “Nostimen hankinta”

  1. Nostin on toiminut tähän mennessä loistavasti eikä minkään sortin vikaa tai häiriötä ole ilmennyt. Pyörää nostettaessa on kuitenkin käytettävä korottavia puupalikoita jos ei halua keskitukea pyörästä irroittaa. Nostin on tukeva ja pyörä ei juurikaan heilu vaikka enempikin moukaroisi….sanoisin, että hintansa väärti koko laitos vaikka ostaessa hieman hirvittikin.

Kommentointi on suljettu.