Warning: Use of undefined constant is_home - assumed 'is_home' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 151

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 151

Warning: Use of undefined constant is_category - assumed 'is_category' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 152

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 152

Warning: Use of undefined constant is_archive - assumed 'is_archive' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 153

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 153

Warning: Use of undefined constant is_search - assumed 'is_search' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 154

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 154

Warning: Use of undefined constant is_tag - assumed 'is_tag' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 155

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 155

Warning: Use of undefined constant is_tag - assumed 'is_tag' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 292
Nostimen hankinta – Munhiekkis.fi
joulu 032005
 
 3. joulukuuta 2005  Työkalut

Olen jo jonkin aikaa miettinyt moottoripyörälle tarkoitetun nostimen hankkimista sillä esimerkiksi ohjauslaakereita vaihdettaessa pitäisi keula saada ilmaan turvallisesti ja vielä siten ettei koko pyörä kaatuisi.

 nostin1.jpg

Aina HongKongissa vieraillessani olen tutkaillut Torinin valmistamaa nostinta, jonka hinta on tosin hieman hirvittänyt (99,95€) ja lykännyt ostopäätöstä. Veronpalautusten kunniaksi päätin investoida kyseiseen kapineeseen. Nostimessa on lisänä adapteri, jolla pitäisi ongelmallisemmatkin pyörätyypit saada ilmaan. Itse en tuota adapteria näillänäkymin tarvitse, mutta onpahan varalla jos joku kavereista sattuisi tätä tarvitsemaan. Paketissa on myös liinat, joilla pyörän saa sidottua nostimeen kiinni noston ajaksi ettei tämä ”kippaa”. Kerron lisää kokemuksia laitteesta kun päästään tositoimiin.

  One Response to “Nostimen hankinta”

  1. Nostin on toiminut tähän mennessä loistavasti eikä minkään sortin vikaa tai häiriötä ole ilmennyt. Pyörää nostettaessa on kuitenkin käytettävä korottavia puupalikoita jos ei halua keskitukea pyörästä irroittaa. Nostin on tukeva ja pyörä ei juurikaan heilu vaikka enempikin moukaroisi….sanoisin, että hintansa väärti koko laitos vaikka ostaessa hieman hirvittikin.

Login