Joulua odotellessa…

Haluan, näin kotisivujeni kautta, toivottaa jo tässä vaiheessa kaikille sivustolla vieraileville tutuille ja vähemmän tutuille:

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2007 ! ! !

Kulunut vuosi on ollut täynnä yllättäviä käänteitä (mm. pyörän vaihto etc.) ja tapahtumia. Vuodesta on jäänyt moottoripyöräily-mielessä ”käteen” melkoinen määrä hyviä muistoja ja kokemuksia, joihin voi sitten vanhuksena takan ääressä palata. Erityinen kiitos kuuluu kuitenkin perheelleni, joka on jaksanut kärsivällisesti katsella, ja ennen kaikkea kuunnella, tohkeutuneita moottoripyörä-aiheisia tempauksiani/jorinoitani koko pitkän vuoden. Itseasiassa enpä malta olla kiittämättä myöskään hyviä lapsuudenystäviäni Samia ja Jarnoa jälleen yhdestä kuluneesta vuodesta…pitkälti yli 20 vuotta ystävyyttä on pitkä aika.

…nyt munhiekkis.fi hiljenee joulun viettoon ja palaa asiaan ensi vuoden puolella.

One thought on “Joulua odotellessa…”

  1. Kiitokset itsellesikin menneestä kaudesta. Norjan valtaus on ehdottomasti tehtävä uudelleen tulevalla kaudella, joten voidaan pitää sitä hienona kenraaliharjoituksena 😉

    Onnelliset uudet vuodet ja tulevat kaudet 😉 Sunnuntaina nähdään…

Kommentointi on suljettu.