Sulo Vilen iskee jälleen – ”No ku halavalla sai….”

Jos voi sanoa, että päivä kävi Jarnolle ”kalliiksi” niin tulipa sitä itsekin törsättyä ja tehtyä extempore -hankinta. Moto-Raumalla Jarnon kaupan paperitöitä odotellessani silmiini osui tarjouksessa oleva, touring -käyttöön tarkoitettu, Halvarssonsin kaksiosainen Rigel -nahkapuku. Puku on monen vuoden takaista mallia (liekö löytynyt jonkin inventaarion yhteydessä varaston pohjilta?…mene ja tiedä) ja siitä syystä varsin edullinen (260€). Pukua ei ole tarkoitettu ratakäyttöön sillä housuissa ei ole lonkkasuojia eikä kulutuspaloja (saati niiden paikkoja) ja takista puuttuu selkäsuoja (paikka on). Selkäsuojan puute ei haittaa sillä vielä tämän kevään aikana Forcefieldin selkäsuoja tulee löytämään paikkansa varustekaapista. Polvista, kyynärpäistä ja olkapäistä CE-suojat kyllä löytyvät. Puvun tyyli on hillitty ja sangen ajaton (mm. antrasiitin väriset somisteet polvissa ja olkapäissä), joten sopii meikäläisen tyyliin ja pyörään paremmin kuin Bling Blingiä täynnä olevat räikeät ”trendi” -puvut. Rehellisyyden nimissä on kyllä todettava, että jotain on tuolle keskivartalon möllöttävälle outokummulle tehtävä ennenkuin moisessa nakinkuoressa uskaltaa julkisella paikalla liikkua, onneksi turvaliivi peittää sentääs pahimmat 😉 On helppo tehdä johtopäätöksiä, että ilmeisesti maailmankuulun Michelin -miehen esikuvana on ollut hyvää vauhtia keski-ikäistymässä ja kotona ruoka-aikaan ollut motoristi 🙂

Huokeahko ja tarpeellinen herateostos…Halvarssons Rigel