Ajokauden avaus

Ajokausi 2007 on nyt sitten virallisesti avattu. Tänään kävimme Samin ja Jarnon kanssa heittämässä pienen noin 60km:n pituisen lenkin. Sami tosin on avannut oman ajokautensa jo tammikuussa, mutta itselleni ja Jarnolle ajelu oli tämän vuoden ensimmäinen. Taukoa kertyi itselleni 3kk+1vko, sillä edellisen kerran mopoilin viime vuoden itsenäisyyspäivänä. Jarnolla puolestaan väli edellisestä ajokerrasta olikin lipsahtanut ~6,5 vuoden mittaiseksi.

Olin tauon aikana ehtinyt säätämään pyörän pleksin alimpaan asentoonsa kun muistelin tuon asennon olleen sellainen, että kypäräni olisi vapaassa ilmavirrassa ja sitä kautta lähes pyörteetön. Mistähän moinen harhakuvitelma oli jäänyt mieleeni, sillä riepotusta oli selvästi ylintä asentoa enemmän. Ennen seuraavaa ajokertaa on kaivettava työkalut esiin ja muutettava pleksin kiinnitys takaisin yläasentoon. MRA:n säädettävällä lipalla oleva pleksi voisi olla kova sana…

One thought on “Ajokauden avaus”

  1. No tulihan se minullekin noin 2 kuukauden tauko, kun helmikuussa en ajelemaan taipunut (sitä parkkipaikan kiertelyä lukuunottamatta). Muutoin olisi ollut mukava pysähtyä tällä ajelulla turisemaankin, mutta aikaa ei vain tällä kertaa ollut. No ehditään varmasti viikonloppuna turisemaan enempikin, joten eipä hätä.

    Sitä muuten pitäisi taas mennä tankille…jo toinen kerta tänä vuonna 😉

Kommentointi on suljettu.