Aurinkoa pilvettömältä taivaalta…tienpäälle siis

Lauantai:
Tämän päivän sää oli kyllä niin upea, että olisi ollut suorastaan rikollista jättää moottoripyörä talliin happanemaan, joten lähdimme Jarnon kanssa hurauttamaan pienen ajolenkin. Kiersimme Lohjanjärven hieman normaalia pidemmän kaavan kautta ja poikkesimme ex-tempore Fiskarissa. Kilometrejä kertyi mittariin hieman yli 120. Tiet olivat yllättävän puhtaita hiekasta eikä ikäviä yllätyksiä tullut….nyt kelpaa korkata jääkaappikylmä olut loistavan päivän päätteeksi.

Sunnuntai:
Hohoo!!! About 140km tälle päivälle…kyllä kelpaa!! Sää oli tänään yhtä loistava kuin eilen Lohjanjärven kierroksellakin, mikäpä olikaan kirkkaassa auringon paisteessa ja 13 asteen lämmössä ajellessa. Tänään reitille osuivat mm. tiet nro 1215 ja 1090 sekä Vesikansan-, Lehmijärven-, Niemenkylän- ja Yöviläntiet. Karkeasti 260 kilometriä tälle viikonlopulle…ei paha 🙂