Takapuolen puudutusta

Olemme kaverini Jarnon kanssa suunnitelleet ajavamme ns. rautaperseajon kesäkuun alkupuolella. Viikonloppuna suunnitelmamme nitkahtivat ratkaisevasti eteenpäin kun saimme naputeltua Mapsourcen avulla sopivan mittaisen lenkin ajoa varten. Ajettavaa kertyy yhteensä 1767km:n verran lyhintä mahdollista reittiä pitkin eli SS1000:n kriteerit täyttäen. Aikaa Mapsource tarjosi reitin ajamiseksi 20t 46 min, mutta siirrettäessä reitti Zumoon, aika muuttuikin 17 tuntiin ja 30 minuuttiin. Tuohon kun lisää tauot niin homman pitäisi olla plakkarissa ennalta määrätyssä 24 tunnissa. Lisää aiheesta löytyy osoitteesta www.ibafinland.fi

2 thoughts on “Takapuolen puudutusta”

  1. Vinkki: Tuleva viikonloppu näyttää muuten kelien puolesta aika hyvältä…ehkä vähän liinkin hyvältä? 😉

Kommentointi on suljettu.