Ei enää Dainesen tuotteita tähän talouteen, kiitos

Jep, jos jokin asia on varma niin Dainese -tuotteiden boikotti henkilökohtaisella tasolla. Viime heinäkuun puolessa välissä Stormilta ostamani Dainesen Mig Touring -ajokengät eivät pidä enää vettä. Sinällään kummallista, että molemmat saappaat kusevat oikein huolella…se siitä Gore-texin ylivoimaisuudesta. Ei kummoista sadetta tarvitse olla niin sukat kastuvat, joten oikein kiva lähteä Norjaan ensiviikolla.

Syy miksi pistän ko. valmistajan tuotteet boikottiin on siinä, että nuo pitää tehtaalla tutkituttaa ennenkuin mahdollinen korvauspäätös tehdään. Tutkintakierros vie ainakin kuukauden päivät. Lisäksi hauskaa tässä on se, että takuuaika menee umpeen Norjan reissun aikana, joten joudun käymään Stormilla ottamassa kuittiin merkinnän takuuaikana tapahtuneesta reklamaatiosta ja lähettää saappaat tehtaalle vasta sitten kun ajokausi ”päättyy” tai kesken ajokauden ajella sukkasillaan. Siis prkl…kengät vuotaa PISTE! …siinä tarvitse mitään tutkia kun luulisi märät sukat riittävän todisteeksi. Nyt siis pitää ajaa tämä ajokausi vuotavilla kengillä..aivan loistavaa. Eli jos ajatellaan viime syksyä ja talvea niin lapikkaat lähtevät tehtaalle vasta joulukuussa.

One thought on “Ei enää Dainesen tuotteita tähän talouteen, kiitos”

  1. No jo on. Olihan tuosta vuotamisesta puhetta tässä yksi päivä, mutta en arvannut että tuosta kehkeytyy tälläinen ”show”. Liityn oitis tukemaan kaveria tässä boikotissa, vaikka kyseisen valmistajan tuotteita ei taloudesta löydykään.

Kommentointi on suljettu.