Se siitä ja loput kirjeessä

Doddih, kotiuduimma tänään iltapäivällä Norjan turneelta aiottua aiemmin. Etelä-Norjan kierros toteutettiin suunnitelmien mukaan, mutta säätilan muututtua…hhmmnn….melkoisen kosteaksi, jätimme Keski-Norjan pörräämisen vähemmälle ja oikaistiin reittiä E6:lle. Lofootteja ei nähty, eikä vallitsevassa ja ennustetussa säätilassa olisi ollut mitään mieltä sinne asti puskeakaan, mutta saatiinpa sentään napapiiri ylitettyä. Kilometrejä allekirjoittaneen mittariin kertyi 4296,5, keskikulutuksen ollessa 4,71l/100km, ja tuttuun tyyliin reissuraportti kuvineen tulee hieman myöhemmin tänne munhiekkis.fi:n luettavaksi.

Mitään aivan ratkiriemukaita ”kommelluksia” ei tällä kerralla oikeastaan hirveämmin tapahtunut…liekö otettu opiksemme edelliseltä kerralta, hehe. Noh, hauskaa oli jokatapauksessa. Valitettavasti vain tällä kertaa suurimmat insidenssit olivat negatiivissävytteisiä, sillä reissulla päästiin harjoittelemaan mm. renkaan paikkausta keskellä tunturia, pyörien nostoa pystyyn useammassakin paikassa ja sladittelua kaatosateessa 100km/h:n vauhdissa. Mikään näistä ei onneksi osunut omalle kohdalle, mutta jotain mollivoittoista sentään….nimittäin Dainesen saappaiden kanssa kävi niinkuin ennen reissua epäilinkin ja 3 viimeistä päivää tuli ajettua ”plussa”-kalvojen avustuksella (lue: Citymarketin muovipussit jaloissa). Näistä ”keisseistä” ja muista häppeningeistä enemmän sitten itse raportissa.