RSS-syötteitä tyrkyllä

Kuten ehkä olettekin huomanneet niin sivuston uudistuksen myötä on munhiekkis.fi:stäkin tilattavissa niin artikkelien kuin kommenttienkin RSS-syötteet. Lisäksi olen liittänyt etusivulleni Samin ja Jarnon sivustojen syötteet, joten näet täältä näppärästi heidänkin sivustojensa päivitystilanteen…luonnollisesti voit tilata nämä itsellesi suoraan heidän omilta sivuiltaan.

Silmiini osui intelliwebissä pyöriessäni myös poliisin tarjoama RSS-palvelu, jonka ymppäsin niin ikään sivustolleni. Kyseinen palvelu tarjoaa eri poliisipiirien tapahtumia laidasta laitaan (tietoa mm. ajoneuvovarkauksista, liikenneonnettomuuksista, perusnyrkkitappeluista jne.) koko Suomen alueelta. Erityismaininnan ansaitsee Vihdin poliisi, joka tiedottaa tapahtumista ko. kunnan aluella (esim. hirvieläinkolareista) todella aktiivisesti. Sen sijaan Lohjan poliisille voi antaa sapiskaa totaalisesta tiedottamattomuudesta.

Poliisin RSS-palvelu näyttää toimivan kohtuullisen hyvin, mutta itse RSS-koodista puuttuu ns. link-rivi, joten sivustollani oleva palvelun otsikko viittaa munhiekkis.fi:hin. Infosin kyllä kyseisen palvelun tuottajaa ko. rivin puutteesta, mutta koska info menee Lohjan poliisin kautta niin enpä usko asialle mitään tapahtuvan. Palvelun RSS-sivulle pääsee kuitenkin klikkaamalla otsikon vieressä olevaa RSS-logoa.

2 thoughts on “RSS-syötteitä tyrkyllä”

  1. Tällä hetkellä kaikkien kommenttien RSS-syöte ei toimi IE:llä, vikaa tutkitaan ja yritetään saada kuntoon. Firefoxilla kaikki pelaa niin kuin pitääkin…

    Toimimattomuus johtunee siitä, että Jarnon saitilta tuleva trackback on eri formaatissa kuin tämä sivusto. Jostain syystä IE ei osaa konvertoida, php:hen tehdystä puukotuksesta huolimatta, ääkkösiä utf8:ksi.

  2. Tällä hetkellä toimimattomuutta ilmenee lähinnä IE6:lla, joten saapi luvan olla. Jos jotakuta häiritsee niin suosittelen Firefoxin tai IE7:n käyttöä.

Kommentointi on suljettu.