Se siitä ja sen kestävyydestä

Ajokausi on paketissa eli tämän kauden ajot on ajettu. Ajoa kertyi tälle vuodelle yhteensä 15000km, joista 11tkm V-Stromilla ja 4tkm VFR:llä…eli loppupeleissä aika mukavasti.

Vifferi on nyt pesty ja seuraavaksi ohjelmassa on öljyn ja -suodattimen vaihto. Sitten vain akku irti ja laturin perään. Öljyjen vaihdon jälkeen on syytä ottaa vaurioitunut vilkun kannake työn alle laittaa tämä kondikseen. Samalla kun katteet ovat pois, pitää asennella Zumon tarvitsemat piuhat paikoilleen ja yritettävä löytää Autocomille paikka jostain (melko haasteellinen homma). Zumo tullee näillä näkymin RAM Mountin osilla ohjauskolmioon kiinni. Autocomin olen puolestaan ajatellut laittaa penkin alle, mutta tilaa ei ole juuri ollenkaan ja kaiken kukkuraksi tuo paikka imee vettä itseensä melkoisesti, joten jotain on keksittävä.

Ensi kesän suunnitelmatkin ovat jo ”työn alla” ja tämän hetken kaavailujen mukaan alpit kutsuvat. Ajatuksena on, ajansäästämiseksi, lentää suoraan pelipaikalle ja ottaa vuokrapyörä alle, mutta tästäkin lisää kun olen saanut konkreettista aikaan.