Warning: Use of undefined constant is_home - assumed 'is_home' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 151

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 151

Warning: Use of undefined constant is_category - assumed 'is_category' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 152

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 152

Warning: Use of undefined constant is_archive - assumed 'is_archive' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 153

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 153

Warning: Use of undefined constant is_search - assumed 'is_search' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 154

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 154

Warning: Use of undefined constant is_tag - assumed 'is_tag' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 155

Warning: Use of undefined constant posts_per_page - assumed 'posts_per_page' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 155

Warning: Use of undefined constant is_tag - assumed 'is_tag' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/fs1/7/munhiekk/public_html/wp-content/plugins/different-posts-per-page/diff-posts-per-page.php on line 292
Helsinki Motor Show 07 + Moottorikelkka & ATV 07 – Munhiekkis.fi
joulu 022007
 
 2. joulukuuta 2007  Tapahtumat

Kipaisimme tänään koko perheen voimin otsikon mukaisiin tapahtumiin Helsingin Messukeskukseen. Autopuoli oli melko nuivahko, vaikka muutamia autoja tuli luonnollisestikin kuolattua. Pääasialliseksi saaliiksi jäi jälkikasvun saama KIA-lippahattu Jarkko Niemisen omakätisellä signeerauksella. Poika osoitti messuilla selviä moottorimiehen elkeitä; auto kuin auto oli testattava paitsi kuskin paikalta niin myös matkustajan näkövinkkelistä. M&ATV -puolelta tulikin räpsittyä messujen ainoat kuvat, jotka kertovat enemmän kuin tuhat sanaa…jollakulla taisi olla kivaa tänään 🙂

Tämä kelkka olisi kuulemma oikein kiva. Isin lompakko on vähän eri mieltä, hehe Suzukiin oltiin myös ilmeisen tyytyväisiä Laitteisiin saa vähän paremmin tuntumaa kun eläytyy niiden kuljettamiseen Nyt mennään jo todella kovaa

Päivän erikoisimman värkin tittelin saa ehdottomasti Can-AM/BRP:n Spyder. Tämä liki tuhatkuutioisella Rotaxin koneella varustettu Spyder vaikutti melko kiinnostavalta aparaatilta…noin periaatteessa. Hintalappu on vain melko järkyttävä; pitkälle yli 20000eur. Veikkaan, että Spyder herättää suuresti kiinnostusta niissä tahoissa, joille moottoripyörällä ajaminen ei ole esim. fyysisten ominaisuuksien myötä mahdollista…tämä laite ei nimittäin kaadu.

Takarenkaan virkaa toimittaa enemmän nelipyöräisistä tuttu rinkula…ja vieläpä leveä sellainen Saku Sammakko kosiomatkalla…ahaa! Omalla tavallaan varsin komia peli.

Login