Navigaattori huoltoon ja muuta rahareikää

Kiikutin tänään Zumon huoltoon, sillä laite ei suostunut yhteistyöhön kanssani ja päätti sitkeästi laahata perässä (kts. aiempi artikkeli) edelleenkin, säädöistä ja kokeiluista huolimatta. Huollon kaveri oli selvästi ihmeissään ja kertoi kuulevansa vastaavasta ongelmasta ensimmäistä kertaa…pöh, sanon minä – lukisivat Zumo-foorumia niin pysyisivät ajantasalla. Noh, jään mielenkiinnolla odottamaan, että mitä tuleman pitää. Joka tapauksessa jäljet johtavat sylttytehtaaseen eli Garminiin itseensä, sillä aparaatin kikkailu alkoi tuoreimman softan myötä.

Samalla reissulla kipaisin mm. katsastamassa perheemme nelipyöräisen kuljetusvälineen. Ryökäleet ovat jälleen nostaneet katsastusmaksuja ja ryöväsivät lompakostani 79 euroa (!!!!!!!!!!!), ja vieläpä ihan laillisesti. Ei hyvää päivää! Onneksi eivät vielä ole moottoripyörille tuota katsastuspakkoa säätäneet, vaikkapa tuskin siinäkään enää kauaa menee. Kun autoilijat on ryövätty putipuhtaaksi niin siitähän onkin erittäin luontevaa siirtyä motoristien kimppuun…elleivät vakuutusyhtiöt ole putsausta ehtineet vielä tekemään.

One thought on “Navigaattori huoltoon ja muuta rahareikää”

Kommentointi on suljettu.