Lisää rautaperseilyä?

Kevät lähestyy vääjäämättä ja kuinka ollakaan, kuluvan talven aikana mieleeni on jostain kumman syystä noussut ajatus uuden IronButt-ajon suorittamisesta. Lähinnä ajatuksissani on tällä kertaa Saddle Sore 2000K-ajosuoritus, jossa tarkoituksena on ajaa vähintään 2000 kilometriä 24 tunnin aikana. Viime kesänähän ajoin Saddle Sore 1000:n, jossa ajomatkana on 1000 mailia 24 tunnissa. Tuolloin viralliseksi ajomääräksi kirjattiin 1743km, joten eipä tuohon tarvitsi enää kovinkaan paljoa lisätä seuraavan pykälän saavuttamiseksi. Tosin aikaa ei jäänyt kovinkaan paljoa käyttämättä (~50min), mutta taukoja järkiperäistämällä ja ajonopeutta tarkkailemalla, ei pitäisi ongelmaa tulla.

Perskeles, kaipa sitä voisi taas lähteä kokeilemaan takamuksen kestoa 🙂 Löytyykös kaveripiiristä muita masokisteja vastaamaan heitettyyn haasteeseen?

6 thoughts on “Lisää rautaperseilyä?”

  1. Nälkähän kasvaa syödessä. Eiköhän suosiolla unohdeta K tuosta ajosta ja lähdetä ajamaan Saddle Sore 2000:sta 8^D.

Kommentointi on suljettu.